Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batistutayı anlatır mısın izlediysenBu scarpa PES de oluşturduğumuz ırkı belli olmayan hem hint hem siyahi hem de Güney Amerikalı karakterlere benziyor
Anlatilmazbatistutayı anlatır mısın izlediysen
Nasıl değil yıllarca o kumar yüzünden battı kulüpler. Tutmazsa ne gönderebiliyorsun ne de verim alabiliyorsun.İlki kumar değil aslında, tek santrafor yeter elemeler için rakipler zayıf
Ben doğru fiyatlara alacağımızı düşünüyorumNasıl değil yıllarca o kumar yüzünden battı kulüpler. Tutmazsa ne gönderebiliyorsun ne de verim alabiliyorsun.
İkincinin maliyet etkisi çok daha düşük.
Aslinda benim de veryansin ettigim pozisyon forvet zaten. En azindan forveti KAMPA yetistirmek lazimŞimdi transfer yaparsak meybuz, ağustosta yaparsak magnum olacak. Ben şuanlık tek santrafora okeyim
Ligin ilk haftalari burada weghorts'u övüyorlardı, hatta icardi transferi elestirilmisti.weghorst sirf tjkde oynadi diye essek muamelesi goruluyor ama 2.ci forvet olarak is yapar bence. fazla da ucmamak lazim, cok daha iyisini bulacak maddi kaynaklarimiz yok
Forumda mesaj kotası konulması gereken tek bir üye var.Twitterdaki mesaj kotası buraya da konulmalı, günlük 10 mesaj sınırı gelsin, kolpacılardan temizlensin forum…