Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.648
- 13.853
- 1.998
ah be kıymetlerini bilemedik
Boey marcao gibi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ah be kıymetlerini bilemedik
Rahmetli oldu sandim bu nasil foto yaw
fazla kilodan kaybettikRahmetli oldu sandim bu nasil foto yaw
Bay Nelsson ve Kerem gibi çöpleri de unuttun reisBoey marcao gibi mi
Mevkilere göre her ikisinden de alinabilir bence. Forvete icardiyi ayri tutuyorum, yedek olacak forvet ortalama olabilir, sol bek de öyle olabilir ilk etapta. Sonrasina firsat kovalanabilir. Icardi olmazsa onun yerine yildiz alinirAlacaksak kaliteli oyuncu alalım = sabır, patlama riski var.
İhtiyaca yönelik ortalama ve daha kolay oyuncular alalım = başlarda iyi sonuçlar verse de sezon sürecinde riskli.
İlk kumarı oynuyoruz bakalım sonuç ne olacak.
Clden 3cu olmak en makulu, olmazsa sonuncu olsak bile para kazanci olarak tatmin oluruz zatenplayofftan uefaya gitmek en makul senaryo gibi görüküyor
Derdim maddi kazanc degilClden 3cu olmak en makulu, olmazsa sonuncu olsak bile para kazanci olarak tatmin oluruz zaten
Zalgiris ne ya forvet emin bayram bile olsa eleriz o takimiZalgiris diyip dalga gecin bu tip takimlar hucum edemez ama fizikli hazir duran toplarda iyidir ilk macta gol atamadan donersek ordan alel acele transfer yapmaya kalkisirlar
Rakip kim olursa olsun bir forvet alacaksin ana mevki forvet olan bir oyuncu bile kadroda yokken hayati oneme sahil bir maca cikmak resmen sacmalik
Allah korusun bir tromso olursa ondan sonra transferde yapamazsin yapsanda onemi kalmaz hic bir ust duzey oyuncu ucl yokken gelmez bu bir hatadir net
7 atarizZalgiris faciası
@Recep Yıldırım umutsuzluk pompalamak?Zalgiris faciası
Kura şansina bagli olarak 3 cu olmak öyle zor degil clde. Son uefaya kaldigimizda grubumuz cl grubu gibiydi ve lider cikmistikDerdim maddi kazanc degil
Clye gidip 6 macta 1 puan alip donmektense
Uefada gruplardan cikip eleme heyecani yasamak isterim
Surekli clye gidip durunca 400 mac 3 galibiyet diye dalga gecip duruyor itler
7 atariz