Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacaksak kaliteli oyuncu alalım = sabır, patlama riski var.

İhtiyaca yönelik ortalama ve daha kolay oyuncular alalım = başlarda iyi sonuçlar verse de sezon sürecinde riskli.

İlk kumarı oynuyoruz bakalım sonuç ne olacak.
Mevkilere göre her ikisinden de alinabilir bence. Forvete icardiyi ayri tutuyorum, yedek olacak forvet ortalama olabilir, sol bek de öyle olabilir ilk etapta. Sonrasina firsat kovalanabilir. Icardi olmazsa onun yerine yildiz alinir

Zalgiris diyip dalga gecin bu tip takimlar hucum edemez ama fizikli hazir duran toplarda iyidir ilk macta gol atamadan donersek ordan alel acele transfer yapmaya kalkisirlar

Rakip kim olursa olsun bir forvet alacaksin ana mevki forvet olan bir oyuncu bile kadroda yokken hayati oneme sahil bir maca cikmak resmen sacmalik

Allah korusun bir tromso olursa ondan sonra transferde yapamazsin yapsanda onemi kalmaz hic bir ust duzey oyuncu ucl yokken gelmez bu bir hatadir net

Clden 3cu olmak en makulu, olmazsa sonuncu olsak bile para kazanci olarak tatmin oluruz zaten
Derdim maddi kazanc degil

Clye gidip 6 macta 1 puan alip donmektense

Uefada gruplardan cikip eleme heyecani yasamak isterim

Surekli clye gidip durunca 400 mac 3 galibiyet diye dalga gecip duruyor itler

Kemalimin hikayesini likeladım geldim.

İşler kesat ama bir sonraki nöbette coşturacağız.

Zalgiris'i geçeriz de sonraki turda sparta prag falan gelme ihtimali var galiba onlar sıkıntı çıkarabilir.Sonraki tura forvetin yetiştirilmesi lazım

Zalgiris diyip dalga gecin bu tip takimlar hucum edemez ama fizikli hazir duran toplarda iyidir ilk macta gol atamadan donersek ordan alel acele transfer yapmaya kalkisirlar

Rakip kim olursa olsun bir forvet alacaksin ana mevki forvet olan bir oyuncu bile kadroda yokken hayati oneme sahil bir maca cikmak resmen sacmalik

Allah korusun bir tromso olursa ondan sonra transferde yapamazsin yapsanda onemi kalmaz hic bir ust duzey oyuncu ucl yokken gelmez bu bir hatadir net
Zalgiris ne ya forvet emin bayram bile olsa eleriz o takimi

Derdim maddi kazanc degil

Clye gidip 6 macta 1 puan alip donmektense

Uefada gruplardan cikip eleme heyecani yasamak isterim

Surekli clye gidip durunca 400 mac 3 galibiyet diye dalga gecip duruyor itler
Kura şansina bagli olarak 3 cu olmak öyle zor degil clde. Son uefaya kaldigimizda grubumuz cl grubu gibiydi ve lider cikmistik

Aslinda en gercekci hedef konferans turk takimlari icin ama cl sarkisi bile tuyleri diken diken ediyor iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt