Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün o kara gecenin yaşandığı gün. Sabahlamistim, Tv'de sabah operasyonu ile aziz y.nin şikeden gözaltına alındığı son dk bilgisi geçti, hemen pcde gscimbomu açıp anında konusunu açtım. Benden sonra 3 kişi daha konu açtı, fakat o hazin günde ilk olarak kurallara uygun bir şekilde açtığım konuyu bir mod kardesimiz konumu silip birlestirmisti. Gscimbomda en efsane konulardan birini ilk açma şerefine nail olup 2-3 dk sonra konum başka bir konu ile birleştirildi, o hazin günü her sene yad ederim. Konuyu bulamadığım için kim yaptı hatırlamiyorum🥲

Zurhancan Haluklara sallamış. Anca kavga edin zaten kolpacılar

Geçenlerde yaptığı bi ibnelik vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yalan bir haber paylaşmıştı galiba
Burada paylasilmasa kim oldugunu dahi bilmem.
Tum sezon Haluk ve Gokhan ile Ajans 1905 bizi savundu. Oyle ortadan yarim agizla da konusmadilar. Bunlara cikmayacaklar da kime cikacaklar? Yonetim dogrusunu yapiyor

aysal terim döneminin iyi gittiği zamanlar amkspor,alper mert,iskender baydar bunlar iyiydi.şimdi düştüğümüz muhabirler içler acısı.drogba için ucak saati verenlerden,sneijderin sözleşme imzaladıgını haber verenlerden nerelere düştük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt