Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer söylendiği gibi nakit eksikliğine ya da harcama limitine takılan transfer varsa bu hafta açılabilir. Ama ben ihtimal vermiyorum pek.

Avrupa sponsorluğu/kol/şort reklamları ile senede 20 yi bulacak heralde gelir. Günümüz şartlarında geyet güzel. Enag detayı çok yerinde olmuş senelik artışlarda.Transfer konusunda içim rahat. Stadyuma biraz bakım yapıp kapasite falanda arttırırlarsa eğer bu yönetim efsaneler arasına girer. Transfer, tesisleşme ne ararsan var. Allah nazardan saklasın guzel yönetiliyoruz...

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu sene bu bankalar borcu ödenecek galiba. Kulüp hissesi alsam mı biraz? Ne dersiniz dostlar? Borsadan anlayan var mı?

Bence nakit eksikliği veya limitlerden ziyade almayı hedefledikleri belli başlı oyuncular var ve bunlar için fırsat doğması için transfer sezonunun sonlarına kadar bekleyecekler.

Aciklamalar basladigina göre forvet dranşferi de aciklansin artik

Yüksek profil elemanlar İngiltere, İtalya vs. gibi opsiyonları tüketmeden bizimle görüşmez. Dün burada yazılmıştı Torreira, temmuz başı 15'ti temmuz sonu 6'ya düştü onun gibi bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

SOCAR Avrupa'da olacak deniyor.

5 Milyon Euro vs denmiş ama sanmıyorum.

Bence CL katılımı olursa bir ihtimal 3-4 Milyon Euro olabilir.

Orada sözleşmeyi

CL Katılım= 3-4 Milyon Euro
Avrupa Ligi= 1.5 Milyon Euro

Başarıya bağlıa 5 ve 2.5 bulacak şekilde olabilir maksimum.

Yoksa Konferans ve Avrupa Ligi için 5 vermezler.

SOCAR Avrupa'da olacak deniyor.

5 Milyon Euro vs denmiş ama sanmıyorum.

Bence CL katılımı olursa bir ihtimal 3-4 Milyon Euro olabilir.

Orada sözleşmeyi

CL Katılım= 3-4 Milyon Euro
Avrupa Ligi= 1.5 Milyon Euro

Başarıya bağlıa 5 ve 2.5 bulacak şekilde olabilir maksimum.

Yoksa Konferans ve Avrupa Ligi için 5 vermezler.
Toplam sponsorluk 20 milyon doları buluyor heralde?

Gerçekten yönetimimiz büyük işler yapıyor. Sponsorluk anlaşmaları için açıklanan ücretler günün şartları için mükemmel. Kaliteli ve önemli transferler ile futbol takımımız bu yılında şampiyonu olacak inşallah. Özellikle yeni tesislerimizi büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Şu ana kadar açıklanan sponsorluklar senelik 20m yapıyorsa, 5 sene için 150-180m konuşanlar doğru söylüyor olabilir. Yeni sponsorluklar + başarı primi vs. senelik 30m buluruz inşallah.

Transfer sezonunun başında 10 numara transferi çok konuşuluyordu. Şimdi pek isim geçmiyor. Son güne kadar talibi çıkmazsa diye Joao Felix’i kiralamak için durumunu takip ettiklerini ve hala onun gelebileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt