Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
En kucuk baskida altina ediyordu neredeyseYunus baya kötüydü sezon başı yahu. Eli belinde 40 üstü insanlar gibi takılıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kucuk baskida altina ediyordu neredeyseYunus baya kötüydü sezon başı yahu. Eli belinde 40 üstü insanlar gibi takılıyordu
Yeminli tercüman musaba attım şimdi.![]()
Arsenal ist heiß auf Joao Cancelo
Die Bayern-Leihe ist seit Freitag rum, damit ist Joao Cancelo nun wieder offiziell zurück bei Manchester City, wo sein Vertrag bis 2027 läuft. Ob er allerdings bleiben wird, ist ungeklärt. Nun gibt es jedenfalls einen Interessenten aus der Premier League.www.kicker.de
Gurbetçi arkadaşlar çevirecektir. Boey, Henrichs ve Cancelo 3 adayı var Arsenal'ın sağbek için herhalde
Adamlarda para var. Timber, White, Gabriel, Saliba, Kiwior sadece stoper rotasyonu. Bi zahmet 15-20 Boey'e ateşlesinler.Yeminli tercüman musaba attım şimdi.
Tiago muzmin sak ve dzeko her mac 90 dk oynayamazLivakovic
müldür serdar szallai ferdi
Kent crespo tiago perisic
batsh dzeko
iyi yapiyolla
1) Evet, Yunus sezon başında bana göre gayet iyi top oynadı. Kerem yerden yere vurulurken Yunus övülüyordu o dönem. Merak eden gidip o dönemki yorumları okuyabilir.Rashica'yı kim Messi yapmış anlat da öğrenelim, hangi paralel evrenden yazıyorsunuz bu postları anlamak güç. Bahse konu paralel evrende ne hikmetse Yunus da sezon başı çok iyi top oynamış. Aynı şeyi izlemiş olmamız mümkün değil. Kimsenin Rashica çok yetenekli vs dediği yok bu arada en çok isteyenler dahil. Bizdeki performansını geçtim Bundesliga'da iş yapmış adamı her allahın günü boklamak neyin nesi ya ? Bir insanın Rashica ile ne diye bu derece problemi olabilir ?
Onlar Okanla şampiyon olduysa bizde ismaille oluruz düşüncesinde yali çocuğu ama bilmez ki Okan basaksehirle şampiyon oldu akhisarla Türkiye kupasi kazandi rizede oynattığı futbol belli.Bu şikeciler madem thiago-zaha falan zorlayacaklar ne diye İsmail'i getirdiler takımın başına :d 2 puan kaybında kimse sallamaz ismail'i zaten silik bi tip dzekonun karşısında falan iyice ezilir.Çok acayip bir camia :d
Tamam artık, Yunusu severim ben fazla gömmeyelimEn kucuk baskida altina ediyordu neredeyse
Onlar Okanla şampiyon olduysa bizde ismaille oluruz düşüncesinde yali çocuğu ama bilmez ki Okan basaksehirle şampiyon oldu akhisarla Türkiye kupasi kazandi rizede oynattığı futbol belli.
İsmail ise nal topladı anadolu takimlarinda.
Okan hoca buralara tırnağını kaziyarak geldi.
İsmail ise aykut ve ersunun yancisiydi aziz ersunu kovunca piyango vurdu ismail kartala bi anda fenerin hocası oldu
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sunduk mu Sündük mü? Ona göre inanacağım#Galatasaray, #Ndombele için 2.5 M€'yu gözden çıkardı.
Bu transferin gerçekleşme ihtimali transfer listesindeki diğer oyunculara bağlı olarak değişiklik gösterecek.
Transfer durumunda Ndombele bedavaya kiralık olarak G.Saray'ın yolunu tutacak.
@ethem_sunduk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza. Soramıyoruz. Defansa yardım ediyor çünkü.
Livakovic
müldür serdar szallai ferdi
Kent crespo tiago perisic
batsh dzeko
iyi yapiyolla
KanıtlaTamam artık, Yunusu severim ben fazla gömmeyelim![]()