Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şikeciler madem thiago-zaha falan zorlayacaklar ne diye İsmail'i getirdiler takımın başına :d 2 puan kaybında kimse sallamaz ismail'i zaten silik bi tip dzekonun karşısında falan iyice ezilir.Çok acayip bir camia :d

Bence 2 transfer yetmez
Yedek forvet
Yedek veya as solbek
10 numara

Gurbetçi arkadaşlar çevirecektir. Boey, Henrichs ve Cancelo 3 adayı var Arsenal'ın sağbek için herhalde
Yeminli tercüman musaba attım şimdi.

Livakovic
müldür serdar szallai ferdi
Kent crespo tiago perisic
batsh dzeko

iyi yapiyolla

Rashica'yı kim Messi yapmış anlat da öğrenelim, hangi paralel evrenden yazıyorsunuz bu postları anlamak güç. Bahse konu paralel evrende ne hikmetse Yunus da sezon başı çok iyi top oynamış. Aynı şeyi izlemiş olmamız mümkün değil. Kimsenin Rashica çok yetenekli vs dediği yok bu arada en çok isteyenler dahil. Bizdeki performansını geçtim Bundesliga'da iş yapmış adamı her allahın günü boklamak neyin nesi ya ? Bir insanın Rashica ile ne diye bu derece problemi olabilir ?
1) Evet, Yunus sezon başında bana göre gayet iyi top oynadı. Kerem yerden yere vurulurken Yunus övülüyordu o dönem. Merak eden gidip o dönemki yorumları okuyabilir.
2) Bundesliga'da bir dönem iş yapmasının şu anki konu ile ne alakası var? O halde Hazard'ı da alalım boştayken, PL'de fırtınalar estirdi sonuçta. Bundesliga'da iş yapmış dediğin 4 ya da 5 sezon önce filan sanırım. Hadi 3 sezon olsun. 3 sezon önceki perfromansına bakarak mı yorum yapacağız, yoksa bizdeki 1 sezonluk performansına mı bakacağız?
Ki o dönem maçların büyük çoğunluğunda solda oynamış, sağda değil. 35 maçta sol kanat, 12 maçta sağ kanat oynamış.
3) Bu adamın hücum yetenekleri 10 üzerinden 5 filan. İstediğiniz kadar aksini iddia edebilirsiniz. Önlem alması son derece kolay bir oyuncu. Biraz vasat oynasa Anadolu'da sırıtmaz.
4) Kendisi ile benim ne gibi bir problemim olabilir yav. Vasat oyuncu bana göre, beğenmiyorum. Hepsi bu.

Bu şikeciler madem thiago-zaha falan zorlayacaklar ne diye İsmail'i getirdiler takımın başına :d 2 puan kaybında kimse sallamaz ismail'i zaten silik bi tip dzekonun karşısında falan iyice ezilir.Çok acayip bir camia :d
Onlar Okanla şampiyon olduysa bizde ismaille oluruz düşüncesinde yali çocuğu ama bilmez ki Okan basaksehirle şampiyon oldu akhisarla Türkiye kupasi kazandi rizede oynattığı futbol belli.
İsmail ise nal topladı anadolu takimlarinda.
Okan hoca buralara tırnağını kaziyarak geldi.
İsmail ise aykut ve ersunun yancisiydi aziz ersunu kovunca piyango vurdu ismail kartala bi anda fenerin hocası oldu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milot'un hücum olarak da gayet yeterli olduğunu dün matematik ile anlattık, güvenç kurtar gibi takıntılı boş yorumlar yapmayı bırakalım artık.

Onlar Okanla şampiyon olduysa bizde ismaille oluruz düşüncesinde yali çocuğu ama bilmez ki Okan basaksehirle şampiyon oldu akhisarla Türkiye kupasi kazandi rizede oynattığı futbol belli.
İsmail ise nal topladı anadolu takimlarinda.
Okan hoca buralara tırnağını kaziyarak geldi.
İsmail ise aykut ve ersunun yancisiydi aziz ersunu kovunca piyango vurdu ismail kartala bi anda fenerin hocası oldu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan hocanın teknik direktörlüğünü geçtim futbolculuğunda da adı bilinen bi isimdi.Uefa,süper kupası üstüne inter yapmışlığı var.Ayrıca insani ilişkileri çok kuvvetli Okan hocanın Vedat Muriqinin bir röportajında çalıştığı isimler arasında açık ara en iyisi olduğunu belirtmişti.İsmail kartalın hiçbir özelliği yok iddiasız ligde trabzonun ardından 2. yaptı diye getirdiler herhalde :d

Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza. Soramıyoruz. Defansa yardım ediyor çünkü.

yapsaydı yunus sene başında niye yapmadı

okan hoca salak mı yerli 3. adam bulacağım diye emre taşdemir adekugbe fişlan denedi

Solda Kerem oynadığı için Rashica'yı sağda hammal niyetine kullandık yoksa gayet meziyetli bi hücum oyuncusu Rashica.Sol kanada koy lig boyunca oynat 10 gol 10 asisti zorlar.Sağda oynadığı için şutlarını görme imkanı bulamadık ama şutları da gayet iyi.30 m euro dediğimiz Zaniolo kesemedi bu adamı kötülemeye gerek yok 6-7 verip almamız lazım.

Fener zaha+alkantara yaparsa gecmis olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt