- 20 Mayıs 2011
- 23.116
- 10.138
- 1.873
belirtti ya nasıl belirtmedi adam direkt 17 m net parayı reddettiler dedi.Belirtmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belirtti ya nasıl belirtmedi adam direkt 17 m net parayı reddettiler dedi.Belirtmedi.
haluklar bisakka hariç sağ bek bitirip açıklayacaklar haftaya gibi duruyor dediği için hatipoğlu da geçen hafta fransa’da takıldığı için fransa liginden en beğendikleri sağ beki yazıyorlar.mukiele kım dıyor
belirtti diyenler varBelirtmedi.
Sadece masaya 17 milyon teklif geldi. Galatasaray 20 milyon istiyor diye belirtti. Lakin direkt satılıktır diye düşünüyorum. Kiralık olsa belirtirdi. Bunların vereceği haberin detayına sokayım.belirtti diyenler var
Aboo ben bu haberi kaçırmışım. 8 Numara bekleyebilir biraz daha ama sağ bek hemen çözülmeliydi, isabet olur.
Sözleşmesi bitiyor diye bedava aldılar sandım vay salaklar vayBonservisle aldılar, ne alaka.
Nasıl oyuncudur ahbabım, bilmiyorum pek oyuncuyu ama sağ bek erken çözülmesi sevindirdi beniMukiele geliyor.
Fazla naz aşık usandırır
Blgim yok üstad.Nasıl oyuncudur ahbabım, bilmiyorum pek oyuncuyu ama sağ bek erken çözülmesi sevindirdi beni
Oda bir başka önemli skaut yeteneğidir es geçmeyelim.2 sene önce graz maçında hojlund dışında hepimizin dikkatini çeken bi eleman daha vardı prass diye
Çocuk bu sezon 20 gol katkısı vermiş,avusturya milli takımına seçilmiş,sol kanat olmasına rağmen solbek de oynuyo ve bonservisi 12 m euro olmuş
Bizim skaut şefi de karı likelasın
Adettendir