- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Bu samardzice dün 8-10 arası ofansif oyuncu dendi,formu da düşmüş bu sezonSamardzic geliyorsa fred veya szymanskiden biri gidiyordur. 3ü aynı anda olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu samardzice dün 8-10 arası ofansif oyuncu dendi,formu da düşmüş bu sezonSamardzic geliyorsa fred veya szymanskiden biri gidiyordur. 3ü aynı anda olmaz
mounun şöyle bi kadro kurması imkansızFenerbahçe muhtemel kadro
--------------------Livakovic----------------------
-Müldür----Lindelöf-----Djiku---------Ferdi-----
-------------Fred---------Samardzic--------------
-İrfan--------------Szymanski---------Tadic------
--------------------Dzeko/Morata-----------------
Galatasaray Muhtemel Kadro
---------------------Muslera-------------------
-Mukiele----Nelsson-----Sanchez-----Köhn--
--------------Torreira---Hojbjerg---------------
-Barış------------Mertens--------------Kerem--
--------------------İcardi------------------------
Köhn -> Truffert
Mukiele -> Bissaka
Hojbjerg -> Fofana
Mertens -> İlkay
gibi bir şey olsa mükemmel olur ama imkansız.
mounun şöyle bi kadro kurması imkansız
Cuma vakti utanmıyor musun içmeğaindim yârin bahçesine gülden geçilmez
gülden geçtim serden geçtim yârdan geçilmez
acıdır aşkın şarabı susuz içilmez
ah ne güzel yaraşmış al yeşil üstüne
Umarım bu hafta değil sonraki hafta gelir renktaş. Gelirse de en azından sarıkız falan seçmediğin için şükürler olsun.AWB bu hafta gelirse beypazarı şişesine oturacam
Samardzic transferi Fred ile baglantili olamaz ki. Biri orta saha, digeri ofansif orta saha. Anca Szymanksi ile rekabet eder onu da Mourinho dusunsun eger gercekten bu oyuncuyu istiyorlarsa.Samardzic geliyorsa fred veya szymanskiden biri gidiyordur. 3ü aynı anda olmaz
Tüm Sırp maçlarını izledim vlaovic mitrovic dahil en etkili adam tadictiSamardzic transferi Fred ile baglantili olamaz ki. Biri orta saha, digeri ofansif orta saha. Anca Szymanksi ile rekabet eder onu da Mourinho dusunsun eger gercekten bu oyuncuyu istiyorlarsa.
Yalan yanlış açıklama ihtimalimiz olduğunu sanmıyorum. Dözbek yönetiminin öncelikleri başka ve çalışma temposu bu kadar benceYeni sezon bekleniyor sanırım, gelir gider sezon dengesinde karışıklık olmaması açısından. Sezon temmuz ayı içinde açıklanır hepsi.
Mitrovic'in ayrilmasi icin bir sebep yok ki herif krallar gibi para kazaniyor orada. Astronomik bonservis bedeli odediler ayrica. Onun Avrupa yolu kapali bir muddet. Bitmis falan da degil.Tüm Sırp maçlarını izledim vlaovic mitrovic dahil en etkili adam tadicti
Ilic ve Samardzic yolları oynadı
Mitrovici kim alırsa elinde patlar Arabistan' da bitmiş adam
Dursun hala şov yapma peşinde.