Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Hayır usta. Arkaya dinamik bekler ve 6-8 çekersen sağlam olur. Bu oyuncular her an özel bir şey yaratabilecek çapta.Hayalimiz konferans ligi elemelerine kalmak heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır usta. Arkaya dinamik bekler ve 6-8 çekersen sağlam olur. Bu oyuncular her an özel bir şey yaratabilecek çapta.Hayalimiz konferans ligi elemelerine kalmak heralde
lig özelinde düşünmüorum açıkçasıFerdi'yi yürüyerek geçiyordu usta. Ligin üstü topçu.
Haklısın usta. Barış'ı şu an hiçbiri kesemez.lig özelinde düşünmüorum açıkçası
genel bizim takımın oyunu üzerinden bakıyorum. kim bizim takımdaki düzende ne verebiliyor gibi yani
lig ya da avrupa maçı özeline değilim.
ama o 3lüden zaha özellikle keremi ya da BAY'ı geride bırakabilir mi kamp süreci sonrası görürüz. Adam açıldı diyelim çok daha farklı yorumlarız.
resmen no. ama tatilde falan gelince hallolur o işmertens açıklanmış mıydı?
%100 bitti modunda tivitter tayfa ama sonuçta liste başı olduğunu anladık dün o kadar.Ee doue ne oldu
tam bir fenere atınca kral yapıp - istemeyince rezil diyen taraftar tipi...
Ben şu an bissaka bekliyorum vallahi%100 bitti modunda tivitter tayfa ama sonuçta liste başı olduğunu anladık dün o kadar.
Ona güvenmiyorsan, buna ama güveniyordursun herhalde rtas. Tam gaza gelme vakti geldi.
Net 26 temmuzda yetki verilip 400m doların çöpe atılıp 2 yıldız transferle göz boyanması ve geleceğin karartılması mı
6 temmuzda yetki verilmeyip transfer yapılmayıp devre arası ikardiyle vedalaşılıp rezil sezon geçirip sene sonu olağanüstü kongreye gidip dursundan temelli kurtulmak mı
2.seçeneği seçmeyen benle ahbaplığı kessin