Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.148
- 101.365
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne dalgası suat üstatla ayrı bi muhabbetimiz var, saygı ve sevgi duyarım her zamandalga geçme lan adamla
işte tamda saydığın nedenlerden dolayı bu konudaki tavrımı tekrarlyayım:evet reis ikiside çok uç örenek olmuş olabilir ama veriler dahilinde bakılacak olursa giyim sektöründe başarı yakalyamamışsın inşaat gibi devasa sektörde nasıl başaracaksın sıkıntı orada zaten yanlış anlam yazdığımı hem denetimden hem yönetimden hem pazarlamadan bahsediyosun o kişi 1 daire alsın bu kişi 3 daire alsın şu kişi 4 daire alsın emrivakiyle bu işi sürdüremessin bu anlattığın zaten profesyonellikten çok çok uzakta bir durum bende onu anlatıyorum işte biz o kadar profesyonel değiliz bu işte .
leon rezidans normalde otel olacaktı sonra ne oldu hastaneye verildi pandemi zamanı şimdide rezidans olarak zengin gslilere satıldı emrivakiyle.
ne amaçlayarak yola çıktın ne yaptın ve inşaatın nekadar sürüdüğü malum 8 mi 9 mu 10 mu sene sürdü bir binadan bahsediyoruz daha riva tam bitmemiş onuda kallavi firmalar bitirememiş yüzde 65-70 bittiği söyleniyor florayada çok büyük proje belkide rivadan daha büyük bilmiyorum 100 lerce ev işyeri sosyal alan falan filan im-ka-nı yok dedeğim gibi biz spor faaliyetler sürdüren bir kuruluşuz spora verdiğin enerjiyi inşaata veremessin biz inşaat sektörünün kallavi firması değiliz biz türkiyedeki sporun en kallavi kulübüyüz.
ne dalgası suat üstatla ayrı bi muhabbetimiz var, saygı ve sevgi duyarım her zaman
kalkması için ne lazım
Fener atlar ama bitmiş bence avrupa şampiyonasında kötüydü.
kalkmaz o zaman o. neyse cehape başa gelirse baskı yapabiliriz.ilk önce ankaraya yazı yazman lazım - tahminim TEDAŞ kontrolündedir o olaylar - ya da varsa enerji bakanlığı mı artık neyse...
kaydırmak için izin alman lazım - haliyle o işin ücretinide karşılaman lazım.
zor kafa onlarla oynamak biraz. kafalarına göre konumlandırmıyorlar onları genelde ... sormaları lazım.
kalkması için ne lazım
hangi yanakyanaklatması yeterli olur knks.
yav ordaki sıkıntı biraz şu -kalkmaz o zaman o. neyse cehape başa gelirse baskı yapabiliriz.
kalkması için ne lazım
DÖ geldi aklıma şimdi bunları okurken. Neyseyav ordaki sıkıntı biraz şu -
onlar dün konulmadı oraya ... proje geliştirilirkende vardı onlar orda.
bunu geçtim Batı güneşi - doğu güneşi ona göre sahanın açısı ya da kompleksin ışık alması vs - yani mimari açıdan araziye adaptasyon ne kadar yapılmıştır ona bile emin dğeilim.
hiç bakmadım misal..düşün akşamüstü antermanı var kalecine güneş vuruyor karşıdan...komik olur.
Kolp denilince adres bellidir. @Levent Kolpgün
Yıllık 7 mi verdin, Yönetim istifa!!@Dursun Özbek yardım lazımsa ara beni
Ekli dosyayı görüntüle 250095
7.2 M maaş bağlamışın.@Dursun Özbek yardım lazımsa ara beni
Ekli dosyayı görüntüle 250095