- 31 Ağustos 2021
- 53.993
- 39.387
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahİl sayfa
Ya Euro falan bahane, dun de demistim yanlis hatirlamiyorsam bu Haziran ayi bitmeden sag bek transferi netlesmeli. Sonra Temmuz ayinin ortasina dogru orta saha gelebilir.@Alper Altun yok o maliyetlere girmezdik eyv - araplarla olmayınca bjkden daha az teklif ederek CL falan filanla düşürürmüydük acabaya gitti kafam.
bjknin maliyetlerine zaten girmeyelim o parlara... 8 no > sağ bek > 10 (ya da hücumcu işte) sırasıyla olmalı bütçesel olarak
Başkan açıkladı ya bugün, Perşembe toplantı yapılacak aybaşı gibi 2.ci toplantı olur muhtemelenTransfer yapmak icin neyi bekledigimizi biri aciklayabilir mi?
Ayrica biten transfer varsa niye duyurmuyoruz?
Trabzon 3-5 dakika arayla bildirim gönderip duruyor
yazıyla mı yazayım ?
Gülcanim degilmiydi la o şarkiGüle güle Gül hanım
Kurbandır sana canım Türküsü ile Hatipoğlu güzellediğimiz bir nöbet olsun. Yap transferleri Hatipberg
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bilemedim başkan. Ben gül hanım diye şeyettimGülcanim degilmiydi la o şarki
niyeebu nobet mundar olur
Bb den çıkmayıTransfer yapmak icin neyi bekledigimizi biri aciklayabilir mi?
Biz daha 2 ay evvel 5 oyuncuyla yeni sozlesme yaptik onlari bile TFF'ye bildirmedik. Kulupte birsey var.Transfer yapmak icin neyi bekledigimizi biri aciklayabilir mi?
Cenabetlik mi ne olabilir ki. Kasayı biri mi caldiBiz daha 2 ay evvel 5 oyuncuyla yeni sozlesme yaptik onlari bile TFF'ye bildirmedik. Kulupte birsey var.