- 3 Temmuz 2012
- 138.035
- 86.877
- 5.338
zanioloyu satmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumlu haber veren mi varOlumlu haber veren kolpacılara inanmayı devam et.
Geçen sezon Giriliş, Vecino Dombele bu sezon Şuayip işini ilk bunlardan duyduk.
abi işte bir şişiriyorlar ya ortadaki elemanı teknik taktik videoları falan filan... herifin %50 salt görevi üyelik hediyesi edenleri tespit etmek orda nerdeyse.İyi çıkarsa bir taraflarından salladıkları yorumlar ile paylaşmak için yapıyorlar yaw. 2 GS maçı dışında maçını izlememişlerdir, burada en kötü GSC’li 6-7 maçını izlemiştir. Geçen söyledim Burnley’in 1 tane maçını izlememişlerdir. Transfer yorumları falan fecaat o yüzden. Duyumları da üyelerin sosyal medyada okuduklarını ve dedikodusunu yaptıkları şeyler
Rodop haftaya sağ bek geliyor dememiş miOlumlu haber veren mi var![]()
Zaniolo konusunda zaten dış basın yazıyor. Atalanta şarta bağlı opsiyon veriyor 5+15'i. Fiorentina ise zorunlu opsiyona okey ama toplam 16 veriyorlar biz ise zorunlu opsiyon ile 20 milyon garanti+ bonus istiyoruz. Fiorentina Zani'nin yakın arkadaşı Kean'ı aldı bu gün tekliflerini arttırdıkları ve Atalanta'nın önüne geçtikleri konuşuluyordu. Bence 5+12-13+ pay tarzı bir şeye Fio olacak gibi.Erinçler iyi demedim zaten ama Zaniolo konusunda onların duyumu doğru net.
bak bu Barış ÖzbekSeçiliyor olabilmesi kafi bana göre. Sözün kısası 7-8 hatta 10'lara çıkabiliyorsak ve Bissaka olmuyorsa Jelert, Kumbedi gibi bir adam alınmalı. Burada kıstaslar belli yaşı ve orantılı olarak oynadığı maç sayısı, büyük ülke pasaportu varsa altyaş kategorilerine seçilmiş mi?
22 yaşa 30 maç çok az eğer potansiyeline inanıldıysa sorun yok buradada verilecek ücret bellidir.
6 ve üstü paraya Doue işinde sıkıntı görürüm ben.
İtalyayi harcadilar matmazelbak bu Barış Özbek
Ekli dosyayı görüntüle 250128
Ben Fiorentina'nın da şarta bağlı opsiyonla teklif verdiğini düşünüyorum.Zaniolo konusunda zaten dış basın yazıyor. Atalanta şarta bağlı opsiyon veriyor 5+15'i. Fiorentina ise zorunlu opsiyona okey ama toplam 16 veriyorlar biz ise zorunlu opsiyon ile 20 milyon garanti+ bonus istiyoruz. Fiorentina Zani'nin yakın arkadaşı Kean'ı aldı bu gün tekliflerini arttırdıkları ve Atalanta'nın önüne geçtikleri konuşuluyordu. Bence 5+12-13+ pay tarzı bir şeye Fio olacak gibi.
adamların MT tam ahbap&çavuş ilişkisine dönmüşİtalyayi harcadilar matmazel
adamların MT tam ahbap&çavuş ilişkisine dönmüş
Demiş ama ben hala bisakka bekliyomRodop haftaya sağ bek geliyor dememiş mi
tamam dostumTeknik direktorleri aykut kocaman
İtalya mıllı takım oyuncusu olmasının bi artısı yok gördügümüz kadarıyla
italya milli takımı cöp
bizim milli takım oyuncularımız daha degerlidir
İtalya ya Almanya gibi bir yapılanma lazım yoksa 3-4 seneye letonya seviyesine düşeceklerTeknik direktorleri aykut kocaman
süleyman çakırdan 4 yaş büyükmüş o 64 lüydü64 yaşında olmuş Gayıl.