Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sag bekin her tarafı dogru profil olsa ne olur. hiç bir beke 4 milyon maaş verilmez. hele van bissaka gibi birine hiç verilmez. pva ayarında bir herif.
Günümüz futbolunda bekler nasıl önemsiz. Boey in önemini 2 sezonda gördük ve satış rekoru kırdık. Biri vasat olsa idare edersinde ikisi birden vasatken işin zor. Bissakka ya Pva ayarında demek saçma olur.

Günümüz futbolunda bekler nasıl önemsiz. Boey in önemini 2 sezonda gördük ve satış rekoru kırdık. Biri vasat olsa idare edersinde ikisi birden vasatken işin zor. Bissakka ya Pva ayarında demek saçma olur.

Boeyi satıp Kaanı oynattik ilk devreyle aynı puanı topladık hemen hemen sol bekte de çoğu kişinin beğenmediği köhn vardı..
Ben de bek işinin abartildigini düşünüyorum

Evet takipçisi fazla hesaplar ufaktan ateşi yaktı. Haftaya yangın tayfaya dönüşürler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ülkenin her yerini yaktı serefsizler
Tepem den söndürme uçakları geçiyor her taraf duman kül bir tane haber kanalında haber yok özgür ozelin ceketini konuşuyorlar Ülke toptan bitmiş

1719689849414.webp

Bissaka maaşına takanları anlamıyorum geçen yıl 20 milyon çöpe giden maaş var iken Bissaka 3,5 almış nasıl çok oluyor anlamıyorum. Ligde 20 maç oynamış Davinson 3,5'a yakın aldı geçen sene üstelik Bissaka 1 yıl daha genç ve Britanya pasaportu var.

Boey'in gelecekte olmak istediği adam Bissaka iken biz bunu 10-11 bonservise halledebiliyorsak zerre düşünmemek lazım çünkü bu hamle bile bizi savunmada yay gibi takım yapar ve ciddi güç kazanırız.
Beke yüksek maaş verilmez diye bu pozisyonunu garibanlaştırıyorlar rtş. Her pozisyona 4-5 veriliyorken sorun bek olunca değmez oluyor. Kalecisi alır, defansı alır, orta saha ve forvet zaten alır. Beke gelince verilmez.

Sonra bekte oynayan adam yetersiz olunca tüm takımın oynamak istediği oyunu etkiliyor ama.

Boeyi satıp Kaanı oynattik ilk devreyle aynı puanı topladık hemen hemen sol bekte de çoğu kişinin beğenmediği köhn vardı..
Ben de bek işinin abartildigini düşünüyorum
Ligdeki vasat takımlara karşı bir şekilde idare edebiliyoruz. Derbilerde ve Avrupa maçlarında gerçek ortaya çıkıyor. Vasat Prag maçında bile zor duruma düşüyoruz. Boey in Gs a kattığı oyun gücü derbilerde ve Manchester Münich maçlarında daha iyi anlaşılıyordu.

Hojberg ve eriksen gelsin.eriksen defansa bile yardim ediyor lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt