Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmem kaçıncı İlkay Gündoğan haberleriyle Galatasaray taraftarını oyalama şenlikleri başlıyor yine. Gelecek olsa turnuva öncesi atardı imzayı. Höjbjerg + Eriksen yapıp yolumuza bakalım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah yönetim herkesin tepkilerine güzel bir karşılık verir...

Hah işte olması gereken bu. 6 milyon vereceğimize Oğuza git o parayı göm orta sahaya böyle adam al. Tete ve Kerem Aktürkoğlunun bile ayrılacağı senaryoda 5.kanat olacak Oğuz için o paraları vermeye gerek yok.

Bırakın fener alsın cengiz ve irfanın olduğu yere veya beşiktaş alsın rashicanın olduğu yere

Bütün medya kanallarında yangın yapmaya gerek yok algısı pompalanmaya çalışıyor ama bu takımın eksikleri 1 gündür değil tam 6 aydır sağ beki yok. 2 yıldır da 8 numarası sadece geçici çözümler ile kapatılmaya çalışılıyor.

Geçen sezon bile dalgalı performans veren Kerem Demirbay ile 8 mevkisini 1 yıl daha geçireceğiz bu kafa ile günün sonunda. Daha doğrusu onu kesebilecek biri alınamadığı için bu böyle olacak.

Çünkü zaten dar olan orta saha piyasasında daha da elimizi darlaştırıyoruz her geçen gün.

Höjbjerg
İlkay
Goretzka
Fofana
Thuram
Rabiot

yazılıp durdu ama bu adamlar ile daha 6 ay önceden iletişime geçmek gerekirdi.

Rabiot'un kontratı bitiyordu. Fofana ve Thuram'ın transfer yapacağı zaten belliydi. Keza Goretzka da Bayern'de devam etmeme ihtimali yüksekti ve keza Hojbjerg'in yedek konumunda 1 sene daha geçirmeyeceği aşikar. İlkay dışında gelecek sezonda devam etmemesi kesin 5 isim varken gidip işi anlaşma noktasına getirip 2011 yazında yaptığın gibi Selçuk İnan Galatasaray'da, Elmander Galatasaray'da yazısını biz orta saha ve sağ bek için daha bu tarihlerde en geç görmeliydik.

Çünkü seneye bu seneden daha kolay olmayacak.

Zaniolo-Amrabat-Ndidi haberleri birbirleri ile ilintili olabilir.

images

cevap cümlede feramuz uyanamamışsın bugün.

florya vs projeler için yetki toplantısı var 6 temmuzda. ben kafamda oraya çok bağlıyorum.

yoksa 3 tane transfer ihtiyacın var mayıs sonundan itibaren tüm haziran bir şeylerle uğraşıyor adım atıyor olabilmen lazımdı. demek sadece bilgi alıp - duruma paraya göre adım atacağız hissim var.

karamsarım o bakımdan.

Atalanta'ya gidiyor gibi Cl'de var. 5 kiralama+15 Atalanta küme düşmezse satın alır şartı tarzı bir şart ile bu işin biteceğini düşünüyorum. Pay veya bonus varsa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt