Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.802
- 22.643
- 2.933
Bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim buna uygun değilİnşallah yönetim herkesin tepkilerine güzel bir karşılık verir...
İnşallah buna da cevap verir.Yönetim buna uygun değil
Hah işte olması gereken bu. 6 milyon vereceğimize Oğuza git o parayı göm orta sahaya böyle adam al. Tete ve Kerem Aktürkoğlunun bile ayrılacağı senaryoda 5.kanat olacak Oğuz için o paraları vermeye gerek yok.![]()
Galatasaray'a 17 asist yapan gurbetçi kanat: Marvin Obuz
Oğuz Aydın transferinde Alanyaspor'u bir türlü ikna edemeyen Galatasaray futbolcunun alternatifini Almanya'da buldu.www.gsgazete.com
6 temmuz çok uzakta bekleyememaha şimdiden söylüyorum
6 temmuz yetkiyi alan dursun özbek cümlesi : "Gs taraftarı uçaklara hazır olsun"
2 sene sonra ikisi de futbolla ilişkisi kesecek adamlara dünya kadar para verip birini yedek oturttugumuzu anlamak icin aslındaYaşını niye topluyonuz Ethem bey
Neden 6aha şimdiden söylüyorum
6 temmuz yetkiyi alan dursun özbek cümlesi : "Gs taraftarı uçaklara hazır olsun"
Zaniolo-Amrabat-Ndidi haberleri birbirleri ile ilintili olabilir.
cevap cümlede feramuz uyanamamışsın bugün.Neden 6
Senin bu forumda bu tip söylemlerine rağmen hiçbir şey yokmuşçasına dolaşabilmenden utanıyorum.Neden 6
Müdahale etmedigin için sen utan biraderSenin bu forumda bu tip söylemlerine rağmen hiçbir şey yokmuşçasına dolaşabilmenden utanıyorum.