Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lüks yok ta kafada bizi bitirmiş,ergen gibi heryerden GS yi sildi.Eğer dediğin gibi kampa katılsa ,son durumunuda bilmiyoruz sakatlığı ne vaziyette.Adam gibi düz koşularına başlasa ama ben gelmem modunda.Arıza çıkartacak belli.
Gelmezse cezası belli. Gelmediği her gün için kesersin para cezasını. Oyuncunun düşük zekalı olduğunu anladık zaten de menajerine bu şekilde gidemeyeceklerini söylemek gerekiyor. Sözleşmeleri 2027'ye kadar çünkü. Seneye bitecek olsa biz onlara tabi olabilirdik.

ulan bu felix ayrılıyor muhabbeti üzerine bizimkiler ona mı yürüyor acaba ...gerçi 8 değil o çocuk...ama fırsat 10 olarak ?

İnsanların sabit fikirlilikleri , yandaşlıkları ,yardaşlıkları ,art niyetleri ,kötü düşünceleri içinde barındığı sürece isterse 10.dünya savaşı çıksın hiçbirşey düzelmez merak etme. Tüketim toplumu olmak diretme sonrası oluşan bir olgudur. Herkes günde 6 saat dizi izleme fıtratıyla mı doğdu sence.
Düzeliyor işte. Düzeliyor ama sonra yıllar geçtikçe tekrar düzen bozuluyor ve tekrar savaşlar çıkıyor. Almanya eski başbakanı Angela Merkel'in bir lafını hatırlatmak isterim. Avrupa'nın bir yüz yıl savaşmadan geçireceğini düşünmek aptallıktır demişti kendisi.

Düzeliyor işte. Düzeliyor ama sonra yıllar geçtikçe tekrar düzen bozuluyor ve tekrar savaşlar çıkıyor. Almanya eski başbakanı Angela Merkel'in bir lafını hatırlatmak isterim. Avrupa'nın bir yüz yıl savaşmadan geçireceğini düşünmek aptallıktır demişti kendisi.
Almanya bizide duzeltse.Duzelirmiyiz ki?

Haydaaaa

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

içten içe hissettiğim bir isim ... BÜYÜK KUMAR ... ama tutarsa epik.

adam burda kazanamıyorum arabsitanda hayatımı garatilerim falan diyordu... Mertens hem bats hem bunda rol oynamış olabilir. akla gelmeyen isim bu çünkü.

da para yetmesi çok zor diye bakıyorum ben bu işe.

33 yaş - senede 3 4 kere sakatlık banko gibi bir profil (Kumar dememin nedeni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt