Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.310
- 58.475
- 3.383
Bu adamın her açıklamasını gördüğümde ben
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın her açıklamasını gördüğümde ben
artık sağlam bi 8 oldu herifPozisyonu olmayan bir Brezilyali.
8 mi oldu bile belli degil bazen sol kanata yapisik oynuyor.artık sağlam bi 8 oldu herif
Bir de ismi hiç düşmeye dediler. Goretzka baya konuşuldu. Locatelli olabilir mi?Biliyorum , duz hesap 10 aliyor kemiksiz yani Icardi parasi.
Gecelim fantazileri oyle bir ihtimal yok.
En iyisi demediler en irisi dedilerGecen yaz en iyisi gelecek dediler
Ndombele geldi
onda haklısın bu heriften çok iyi sol iç olur, okan hocanın 10 nolu sisteminde olmaz bunu alıyorsan bir tane de fofana gibi sağ iç alacaksın8 mi oldu bile belli degil bazen sol kanata yapisik oynuyor.
8 ile mertens rotasyonlu 10 işte.(ortasaha sayıyorlar bunuda)2 ortasaha diyolar
Vallah bilemiyecem. Italyan oyuncular da genelde pahali olabiliyor.Bir de ismi hiç düşmeye dediler. Goretzka baya konuşuldu. Locatelli olabilir mi?
Kone? Gladbach oyuncusu olanVallah bilemiyecem. Italyan oyuncular da genelde pahali olabiliyor.
Yok,oliveira giderse onun yerine gelir gayet.kullanmayacagimiz oliveirayi neden tutalım ki kadroda,hoca da üstünde durmazken...yıllığınin yarısını verir eyupspora kiralarsın en kotu8 ile mertens rotasyonlu 10 işte.(ortasaha sayıyorlar bunuda)
Iyi oyuncu ama 20 milyon euro'dan fazla isterler gibi duruyor.Kone? Gladbach oyuncusu olan
Newzati forumda birine benzetiyorum ama tam emin degilim :d
o zaten kontenjan için gidecek "yerine" diye bir durum sanmıyorum ki olsun.Yok,oliveira giderse onun yerine gelir gayet.kullanmayacagimiz oliveirayi neden tutalım ki kadroda,hoca da üstünde durmazken...yıllığınin yarısını verir eyupspora kiralarsın en kotu
20m çok ucuz kalır reis, eplden baya takipçisi var 35-40 aşağısına yollamazlar benceIyi oyuncu ama 20 milyon euro'dan fazla isterler gibi duruyor.