Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
gol kralı adam formda değil miHg batscığım
İkardi formda olursa ne güzel
Olmazsa da kafamız rahat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol kralı adam formda değil miHg batscığım
İkardi formda olursa ne güzel
Olmazsa da kafamız rahat
senin ceza nasıl acıldıGalatasarayın parası deniz yemeyen keriz!!!!
paralara bak!!!!
yazık!!!!
Yeni kralımız geldi biraz sevingol kralı adam formda değil mi
Yeni kralımız geldi biraz sevin
senin ceza nasıl acıldı
ögrendın mı
''Tarihi'' derken klübün geleceği dursuna teslim edilecek demeliydi.Burhan Can Terzi: “6 Temmuz'da Galatasaray genel kurulu var. Bu tarihi bir genel kurul. Ben o genel kurul öncesi orta sahanın biteceğini düşünüyorum. Gelen bilgiler de bu şekilde.”
6m bons ve yıllık 2m versen aynı.Galatasarayın parası deniz yemeyen keriz!!!!
paralara bak!!!!
yazık!!!!
Formsuz 32 atan mıBenim tek kralım var. Hakkıyla da o krallığı sırtlıyor. Bats iyi bir general olur
Çıkarmadan 5 atıp sonra rakip başkanın onurunu,şerefini 5 paralık edenFormsuz 32 atan mı
Oynamadan 24 atan mı kraldır
Cevap belli kıvırma hiçÇıkarmadan 5 atıp sonra rakip başkanın onurunu,şerefini 5 paralık eden
Bahsedilen takım Mourinho'nun instagram hesabından takip ettiği takım.Morata, Suudi Arabistan'a transfer olmaya yakın. Al-Qadsiah kulübü çok cazip bir transfer teklifi yaptı. (Relevo)
öyle bir söz vermedim lan ardından söz uydurma. Şike yapan takımda attığı golleri sayacaksak hiç ağlamayın fener son dakika penaltıları ile maç aldığında.Cevap belli kıvırma hiç
Biat et ve söz verdiğin gibi avatarını bats yap
benim için sürpriz olduBu sosyal medya niye böyle ya. Batshuayi açıklamasına sanki ilk defa duymuş gibi tepki veriyorlar. Herkese süpriz olmuş, bi anda olmuş gibi bi hava var![]()