Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Gözde bi youtube kanalında söylemiş Rabiot diye yarım saat önce - playspor mu ne ...

ulan zaten Ertan Süzgün yanında oturuyormuş...
Sacha Boey kiralık gelebilir demiş nefret diyorum şu tarz haberlerden.

Kimi yüksek maliyetle ya da daha iyi bir kulübe göndersek bir sene geçmeden geri alabiliriz haberi yapıyorlar.

Ya biraz vedalaşın şu adamlarla Ndiaye’de de aynısı oldu Bruma’da da.

Hep aynı isimler hep.

Imza parasıni arttır maaşı düşür 8 imza 5.5 maas 3 yıl
3 yıl mümkün değil kabul etmez 3+1 bir ihtimal eder böyle bir isim boştayken alabildiğini alır zaten bonservisi olsa minimum 20 m euro'dan başlardı o yüzden kendisine alabildiğini alır.

Ama beni şüpheye düşüren anası bugün anlaşsak yarın 1 fazlasını ister tamam desek ertesi gün yine 1 fazlasını ister umarım anasını mutlu edecek bir yol bulmuşuzdur.

Bence Rabiot olmaz ya, yani çok ekstra bir transfer Türkiye için. Maliyeti ayrı, iknası ayrı.

Sacha Boey kiralık gelebilir demiş nefret diyorum şu tarz haberlerden.

Kimi yüksek maliyetle ya da daha iyi bir kulübe göndersek bir sene geçmeden geri alabiliriz haberi yapıyorlar.

Ya biraz vedalaşın şu adamlarla Ndiaye’de de aynısı oldu Bruma’da da.

Hep aynı isimler hep.
bana hala inandırıcı gelmiyor.

Adrien Rabiot, Atlético Madrid'den 15 milyon € imza parası ve 7.5 milyon € maaş istedi. (Corrierre Dello Sport)

Neredeyse 20 gün önceki habermiş

Bonservisi yok sponsorluk + maaş halledilebilir ikna olduysa düşünmeden indirmek lazım aslan beslerken yiyeceğine bakılmaz.
İkna olan taraf biziz üstad :ROFLMAO: Mali şartlarını kabul etmişiz lakin kendisi sıcak değil benim anladığım Türkiye'ye. Yani zaten rahatlıkla top 5 yapabilecek bir oyuncu, anlaşılır bir durum.

GRa-HjGb0AEGwIC

3 yıl mümkün değil kabul etmez 3+1 bir ihtimal eder böyle bir isim boştayken alabildiğini alır zaten bonservisi olsa minimum 20 m euro'dan başlardı o yüzden kendisine alabildiğini alır.

Ama beni şüpheye düşüren anası bugün anlaşsak yarın 1 fazlasını ister tamam desek ertesi gün yine 1 fazlasını ister umarım anasını mutlu edecek bir yol bulmuşuzdur.
Wanda yengeyi de görüşmeleri dahil edersek anasının sorunu ortadan kalkar gibi sonucta ayni kafada insanlar biri birinin halini anlayacaktır, tabi veronique wanda yengeyi de tarafına cekebilir tehlikeli kadın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt