Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.624
- 9.918
- 2.068
Morata jübile yapsa da kurtulsak, bize gelecek anksiyetesinden kurtulsam. Bu yeteneksizlikle bu kariyer şaka gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz senin enerji bende olsa dünyayi fethetmistim
Öyle olsaydı direkt Hatipoğlu bize bu bilgiyi verdi dediğinde sert bir tepki görürlerdi. Gördüler mi sence sert tepki?Emin bayram muhabbeti yalandı makattan uydurdular haber olmayınca tepki çok oluncada Galatasaray taraftarının gücü oldu bu haberci kolpazanlara inanmayın derim ben
Daha az önce dedim.
Gökhanım 5 e razı olan adama 50 vermek çalımdan ziyade enayilik olmuyor muAraplar çalımın kralını atar 1 haftaya
Harika olur ve Ziyech ten çok daha fazla katkı verir Di MariaZiyech out Di Maria in mi yoksa?
Arapların enayiliği Azizim ,Gökhanım 5 e razı olan adama 50 vermek çalımdan ziyade enayilik olmuyor mu![]()
Daha az önce dedim.
Uğurlar olsun Eray.Hadi abicim 48 yıldır Galatasaraylisin ama uğuru savunuyorsun. Güle güle yorum atma lütfen
Arapların enayiliği Azizim ,
Bizim enayiligimizde son günleri beklemek![]()
biz de birbirimize girelimHerkes herkesinkine giriyor lig degil bangbros mubarek
Daha az önce dedim.