Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa cengiz gelsin mezardan,kiralik sevdasina dustuk madem.o bize uygun degil,bizim kalemimiz bu diye diye vasat seviyeye duselim.sonra okan burugu yiyelim burda stoperden kirma sagbek icin

Bilmiyorum bence Erden Timur un kurduğu kadroya da çok güvenmemek lazım. Türkiye de gerçekten rakiplerimiz çok kötü tutup bu takımlarla kıyaslamamak lazım kendimizi.

Mesela Erden Timur un kurduğu takım 2 maçta da Kopenhag ı geçemedi kendi evimizdeki maçta 86-88 de attığımız 2 golle yenilmekten kurtulduk, deplasmandaki maçta adamların bir çok eksiği varken gol atamadan yenildik Erden Timur un kurduğu kadro K.Diks ve D.Vavro stoper tandemine ezildi doğruya doğru.

Sonraa Sparta Prag maçları aklıma gelen içerdeki maçta biz 10 kişi kaldıktan sonra adamlar da 10 kişi kalınca 90+ da İcardi nin attığı golle yenebildik, deplasman maçında adamlardan fizik/mücadele olarak o kadar gerideydik ki Kaan Ayhan dakika 70 de kırmızı kart gördükten sonra 10 kişi ayakta duramayan bir Galatasaray vardı 4-1 yenildik o maçta ki adamların sol tarafta önden arkaya oynayan 3 oyuncusu da eksikti o maçta şaka gibi

Sonra Molde maçları mesela ciddi ciddi takım oyunuyla ezildik Molde gibi bir takıma İcardi ve Muslera nın çok ekstra katkısıyla ilk maçta yenebildik Molde yi ama sadece skor olarak veya içerdeki maçta saçma sapan 90+ da Angelino nun barajdan sekip gol olan frikik golüyle yenebildik

Erden Timur un kurduğu kadroyla Bayern Münih eşleşmelerinde gerçekten gurur duydum kolay kolay tekrarını göremeyeceğimiz bir oyun koyuldu ortaya bunun haricinde Molde,Sparta Prag, Kopenhag gibi takımlara karşı ortaya koyduğumuz oyun gerçekten felaket ki Sparta Prag ve Kopenhag takımlarına karşı skor olarak da kaybetti bu takım

Erden Timur müthiş bir Galatasaraylı umarım 2 yıl sonra Galatasaray başkanı olur diyeceğim kadar çok seviyorum ama transferlerinde İcardi,Mertens,Torreira,Davinson gibi 5-6 oyuncu haricinde nokta atışı transferi yok Erden Timur un da
ben futbolcuk ikna konusunda yazdım renktaş.

Son 2 sezon nasıl başarısızız anlamıyorum 2 yıl üst üste şampiyon olan takımda son 2 sezon transfer edilen

Abdulkerim
Sanchez / Nelsson
Kaan
Köhn
Torreira
Demirbay
Mertens
İcardi

forma giyerken öncesinde alınanlardan Muslera, Kerem ve Barış sadece 11 oynuyor. Bu isimlerin backup'ı ise Zaha, Ziyech, Nelsson/Sanchez.

Abdulkerim'in seneye muhtemelen yedeğe düşmesi ile Sanchez daha çok 11 oynayacak ve yine 8-3 olacak oran muhtemelen. Demirbay yerine de adam akıllı takviye yapılsın istiyoruz ve Boey yerine aynı şekilde.

Kusura bakma ama yanlış bir mesaj olmuş bu.

Iki sezondur Toreirra'ya partner ariyoruz. Ondan önce sol bek alamadik. Boey gitti onun yerine adam alamadik. Mertens'e alternatif gecen sezon alinmaliydi o da yok (neyse ki Mertens müthis oynadi).

Benim basarili bir transfer döneminden anlayisim su: ilk 11'e rahat bir sekilde yazilabilecek 11 adam olmali. Son iki sezondur bu yok iste.

OGUZ 6-7 milyon ne yaw ne alıyoz zaten rotasyon olcak

Mukieleyi takvim ve fotomac haber yapmış sabah.halugun kaynağı belli oldu

Assignon için kapora vermişiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En kotu bir hafta icerisinde sag beki halletseler, taraftar orta saha icin 2-3 daha orta sahayi bekler yeter ki kaliteli isimlerin pesine dussunler.
Bilmiyorum işte... Kimler ile görüşüldüğüne bağlı. Aceleci davranıp taraftar yangını bitmesin diye bisakka gibi bir adamın olma ihtimalinden tamamen çıkmak da saçma geliyor bana. Keza Amrabat ı belki bugün bağlarsın ama yangın olmasın diye tominay hojberg i zorlamayı bırakmak da saçma geliyor...

Aynı mevkiye 2 transfer yapılacak olsa belki düşük profilliyi al üstüne de daha iyisini zorla derim. Seferoviç icardi olayı gibi. Ama böyle bir durum da söz konusu değil. 12 yabancılı sistemde alınacak oyuncunun karanavana olmaması gerekiyor...

Iki sezondur Toreirra'ya partner ariyoruz. Ondan önce sol bek alamadik. Boey gitti onun yerine adam alamadik. Mertens'e alternatif gecen sezon alinmaliydi o da yok (neyse ki Mertens müthis oynadi).

Benim basarili bir transfer döneminden anlayisim su: ilk 11'e rahat bir sekilde yazilabilecek 11 adam olmali. Son iki sezondur bu yok iste.

Dediğin adamlar zaten son 2 sezon alınmış ve şampiyon olmuşuz rekor kırarak.

Bu sene alınmaz ise o eksikler o zaman bu sezon başarısız oluruz asıl transferde.

Zira Demirbay ve Ndombele alınırken de boşluğu doldursun diye alındı. Kerem belli ölçüde doldurdu da yoksa 30 puan yerdik zaten orta sahasız olsak dediğin gibi.

Keza Kaan kötü olsa sağ bekte çok yine giderdi şampiyonluk. Ama adam sakat ve bu sezon verim alamayabiliriz ameliyat olursa.

Ama performansı düşecek 1 yıl içinde bariz belli. Bu sene alamazsak adam gibi birini sıçarız. Neden çünkü fedakarlık yapan adamlar seneye onu yapamayacak muhtemelen.

Tam da bu sırada Allah'ın işi Timur gönderiliyor. Ve halen kim gelecek papatya falı açmaya başlıyoruz.

Şampiyon olamazsak son 2 sezon transferleri yüzünden değil bu sene yapacaklarımız yüzünden oluruz.

Benim hayalleri süsleyen transfer listem şu şekilde olurdu:
1. Antoine Griezmann
2. Aaron Wan-Bissaka
3. Scott McTominay
4. Yasin Özcan
5. Oğuz Aydın
6. Uğur Yıldız

Muslera/Güvenç

Wan-Bissaka/Ayhan/Yıldız
Sánchez/Bayram/Baltacı
Bardakcı/Özcan
Köhn/Karataş

Torreira/Kutlu
McTominay/Demirbay/E. Aydın

Zaniolo/Ziyech/Akgün
Griezmann/Mertens
Yılmaz/Zaha/O. Aydın

Icardi/Batshuayi

Yabancı sınırı 14 kalacak ise bir de yabancı genç 8 numara transferi yapılır veya Dubois kalır. 12'ye düşecekse Zaha gider.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt