Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.722
- 20.725
- 1.848
Ajans Feramuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilgi verince nöbetten atıyorlar üstatAlalım hbrleri F. muz
sıddık reis sen dün bana ben helal olsun deyince ne oldu diye sormuştun niye?Oğuz aydın bizi ısrarla istemese çoktan bjk yapardı bence..
Umarım bu kazmayı alırlar.
Semih de aynienis ve bu ikisini de sevmiyorum, fizik olarak iyiler ama golcülük melekeleri çok zayıf
Yav reis ne varsa dök eteğindeki taşların belki yetki alamazda gider şu basiretsiz herif. Niye kestiriyorsun programı
inş herşeyi konuşur ama hiç sanmıyorum. yetki genel kurulunu da çok yüzeysel konuşurYav reis ne varsa dök eteğindeki taşların belki yetki alamazda gider şu basiretsiz herif. Niye kestiriyorsun programı
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Rashicahain kim
kafam yandı ya vallahiRashica
Ben çok severim Timur'u ama konuşması gereken bir şey varsa Galatasaray'ın aleyhine ve susuyorsa ihanet etmiş olur gözümde. Bu kulüp küçük bir aristokrat cemiyetinden çok fazlasına ait. Türkiyenin bilinen ilk 5 markası içerisinde tüm dünyada. Mutlaka anlatmalı ne olduysa..inş herşeyi konuşur ama hiç sanmıyorum. yetki genel kurulunu da çok yüzeysel konuşur