- 12 Haziran 2015
- 33.199
- 26.182
- 2.533
Devam diyorum ben, bakalım belki kaynağı sağlamdır. Duyumları sağlam değil ise, şimdi olmasa dahi sonra zaten gündemden düşecektir. Devam bu sebeple, görelim bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam a basında gt olsun
neye bascan?sen de trolluge tamam mı devam mı anketi acabilirsin.
satmayacaksa iyi olup olmadığı bizi ilgilendirmez ki boşver mademiyi. rennes satmaz bu yaz.
devam tabi ki dostumneye bascan?
bende hala assignonu alacagımız hissi varsatmayacaksa iyi olup olmadığı bizi ilgilendirmez ki boşver madem
Görüsmesek de olur tosunum
hangisi daha iyi olur bize?bende hala assignonu alacagımız hissi var
Désiré Doué yeni onyekurumuz mu ? bayagi teknik gorunuyor su video da
İyi geceler renktasim. 42 sayfa kitabini okumussun ne mutlu440 tan 482 ye okuyarak geldim
Hiçbirinizi iyi görmediğimi belirtiyor, 'Dursun Özbek İstifa!' diye yineliyor, hepinize iyi geceler diliyorum.
biranda videdoda cocugu onyekuruya benzettim, tarziniOnyekuru ne alaka metin ağabey
doue bariz daha iyi ama assignonun defansının da abartıldıgı kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.hangisi daha iyi olur bize?
ben de konusulan 6-7 gibi rakamlara satmayacagını dusunuyorum. henuz satılacak piyasaya ulasmadı. satış listesinde olsa 10 tane takımla haberi cıkardı.
Çok değişik tahmin edilemeyen tuhaf bi adam, şans bu ya gider bu sene gittiği ligin içinden geçer, ağzımız açık izleriz, bakın olmaz demeyin,bu dediklerimi de yapabilir, futbolu da bırakabilir, hamburgerci de açabilir. Değişik tuhsf bişi
uzatırlar yav. takımıyla sorunlu mu?1 sene sözleşmesi varmış heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi