- 12 Ocak 2013
- 48.887
- 56.400
- 4.128
ağız yazacaktım belki anlamazsın diye şive yazdım bırak bu kelime oyunlarınıŞive ile ağız farkını bilmeyen milliyetçiler var![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağız yazacaktım belki anlamazsın diye şive yazdım bırak bu kelime oyunlarınıŞive ile ağız farkını bilmeyen milliyetçiler var![]()
bizim köydedün kim demişti hangi yayında vardı hatırlamıyorumda
"orta saha için doğru isme çalışılıyor. ACELEYE GEREK YOK " diye bir şey vardı...
Eylüle göz kırpılmış olarak can sıktı.
Demekki kasamız çok az/boşa yakın.
@Ahmet Kolapdün kim demişti hangi yayında vardı hatırlamıyorumda
"orta saha için doğru isme çalışılıyor. ACELEYE GEREK YOK " diye bir şey vardı...
çözemezsek Belmas sezonu tarzında kaos dolu günler gelir feramuzbizim köyde
acele etme temiz bir şey olsun derler
unutma lenin der kiçözemezsek Belmas sezonu tarzında kaos dolu günler gelir feramuz
Kiralık gidecek diyorlarKurtuldukmu italyan oglandan
Bos falan degil, algi yapiyorlar.ANK'a göre Zaniolo'ya girdi olarak 6 Milyon gösterip o 6 milyonu oldugu gibi Doue'e verecegiz
Kasa gercekten bombos
Insallah öyledirBos falan degil, algi yapiyorlar.
bunada biraz hayret ediyorum - tmm oyuncu giderleri onlar bunlar olduda - uzun süreli loca koltuk satışı yaptın. pahalıya kombine fiyat belirledin - 2dk açıldı ve kapandı sistem neler olduysa.ANK'a göre Zaniolo'ya girdi olarak 6 Milyon gösterip o 6 milyonu oldugu gibi Doue'e verecegiz
Kasa gercekten bombos
Hic haberim yok Can Abibunada biraz hayret ediyorum - tmm oyuncu giderleri onlar bunlar olduda - uzun süreli lova koltuk satışı yaptın. pahalıya kombine fiyat belirledin - 2dk açıldı ve kapandı sistem neler olduysa.
harbi boş kasa kadar gider oldu mu - forma gelirleride var sonradan açıldı stok gelince .
Alper admirin dediği gibi algı kasılmasıdır umarım.Hic haberim yok Can Abi
Gökhan dinc.dün kim demişti hangi yayında vardı hatırlamıyorumda