Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv - Sayfa 491 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ikinci kısımda yazdığın tarz şeyleri ispatlayamıyorsan burada yazma.

Bunun için tekrar tekrar uyarı yaptırmayın. Tete’de sponsor falan da yok. Diğer ikisine de sponsorun ödediği total 6, fazlası değil.

Türk kulüplerinde hiç bir zaman sıcak para olmaz çünkü sezona maaşları kapatarak başlarsın ve temmuza kasada nakit olmadan girersin. Gelirler sonradan gelir, bu sürede kasa kolaylığı yapılırsa harcarsın yoksa ekstra gelir üretirsin ya da harcamaları ertelersin.

Ne alakasi var ispatla , o zaman kimse foruma bisey yazmasin. Paylasilan muhabirler ispatli belgeli mi haber paylasiyor sanki. Burasi forum , benim fikrim bu. Hakaret yok , itham yok , zan altinda da birakmiyorum. sponsorlar yamuk yapmis olabilir , kulubun kendi odemek zorunda kalmis olabilir.

Ayrica bu durup dururken aklina gelmiyor insanin , fesatlik degil amacim. 2 senedir sampiyon olan , henuz 5 ay once 30m a satis yapip , storelaeda rekor forma vs satip , simdi kici kirik oguz aydini almak icin 2.5 m a wonderkidini satmak zorunda kaliyorsa taraftarin aklina da gelir boyle sorular.

Sponsorlar veriyor o konuda problem yok ama

1. Kredi faizi 25-30 Milyon (2.5 Milyar TL Borç için %40-45 faiz ile senelik 600 Milyon TL oldu)
2. Futbolcu ücretleri vergiler hariç 65 Milyon Euro vergiler ile (%40 fazlası 95 civarı)

Lig şampiyonu sadece 7.5 Milyon Euro alıyor. CL geliri 30+40 Sponsorluk yine içerdesin sadece futbolcu ücretlerini ödesen dahi.

Senelik ücretlerin artışına karşın gelirin daha fazla olacak ya. Ya da küçüleceksin. O yüzden gidip Bissaka'ya senelik 4 verirsek seneye daha da beter olacak.

Rakipler için niye sorun değil çünkü onlar sabit faiz ile girdi. O döneme göre biraz daha fazla faiz ile ama bizimkiler faiz düşük diye NAS'a güvenip anlık faize göre girmişler. O zaman %8 civarı iken rakipler %10-15 ödüyordu 1 yıldır sürekli arta arta bizim %40-45 oldu, onların yine sabit. Onlar tabi çıkmaz. Bankadan kredi alsalar borç için %45 ödeyecekler.

Bizim geçmiş yönetimin akılsızlığı yüzünden bizim çıkmamız şart bir şekilde bu faiz yüksekliğinde. Her geçen gün daha çok zarar.
Saol rdas aciklamalar icin.İyi ki sampiyon olmusuz o zaman yoksa kulube kilit vuracakmisiz

Zaniolo'nın kiralama ücreti 6 milyon Euro'nun üzerinde. Maaşın bir kısmını Galatasaray ödeyecek.

15.5 milyon Euro şarta bağlı satın alma.
Ekstra bonuslar da gerçekleşirse Galatasaray'ın kasasına yaklaşık 25 milyon Euro girecek. (@burhancanterzii)
Bu yönetim beceriksizliğidir. Ayrıca 25 değil 22 m euro söyleniyor. 25 yaşındaki adamı satamamak iki sene üst üste kiralik vermek ki Atalanta da tutulacağını sanmıyorum seneye yine elimizde patlayacak sonuç fiyasko

işin komik tarafı maaşın bir kısmını biz ödeyeceğiz , Beceriksiz Yönetim.

Bu sene Arda Kardeşler'den kurtulmamız, bankalar birliğinden daha önemli..

O yüzden Erce Kardeşler acilen 3. kaleci olarak ekibimize katılmalı..

Ne alakasi var ispatla , o zaman kimse foruma bisey yazmasin. Paylasilan muhabirler ispatli belgeli mi haber paylasiyor sanki. Burasi forum , benim fikrim bu. Hakaret yok , itham yok , zan altinda da birakmiyorum. sponsorlar yamuk yapmis olabilir , kulubun kendi odemek zorunda kalmis olabilir.

Ayrica bu durup dururken aklina gelmiyor insanin , fesatlik degil amacim. 2 senedir sampiyon olan , henuz 5 ay once 30m a satis yapip , storelaeda rekor forma vs satip , simdi kici kirik oguz aydini almak icin 2.5 m a wonderkidini satmak zorunda kaliyorsa taraftarin aklina da gelir boyle sorular.
Evet yazmasın böyle altı boş söylemlere giriyorlarsa. Yazmasına da izin verilmiyor, verilmeyecek de.

Hiç bir oyuncunun maaşı temmuz başında ödenmez ayrıca, ay ay ödenir, sponsor da öyle verir.

Oğuz almak için wonderkid satmaya çalışmak vs de senin iddian yine, altı boş. Kulübe kasa kolaylığı sağlayıp para akıtan adam ayrıldı, diğeri de yetki almadan bir şey yapmıyor. Durum net.

Gabrieli pek tutmuyorum ama Arsenalin daha öncelikli eksikleri var üstelik Salibayla da baya iyi anlaşıyorlar bu kısım da yabana atilamaz..
Arteta sol bekte Zinchenkoyu tutmuyor Tomiyasu ve Kiwiorla idare etti ,1 orta saha lazım Rice'in yanına , solda Martinelli büyük hayal kirikligiydi bu sezon Trossard imdada koştu.. Arsenalin hocası olsam Stopere 50 milyon vermek 4. Önceliğim olurdu ..Acaba diyorum sol bekte de kullanırım diye mi düşündü Calafioriyi ilginc geldi bana stoper istemesi bu kadar eksik varken..

AKIPRESS.COM - 8-year-old Kyrgyzstani Muhammad Kosimov was admitted to the Galatasaray Football Academy, his father said.

Kosimov will play as part of the U9 team.

en-783174.1720079632.b.jpg

2706641.de894530ad43b34c8cec79604b110a8e.jpg

Evet yazmasın böyle altı boş söylemlere giriyorlarsa. Yazmasına da izin verilmiyor, verilmeyecek de.

Hiç bir oyuncunun maaşı temmuz başında ödenmez ayrıca, ay ay ödenir, sponsor da öyle verir.

Oğuz almak için wonderkid satmaya çalışmak vs de senin iddian yine, altı boş. Kulübe kasa kolaylığı sağlayıp para akıtan adam ayrıldı, diğeri de yetki almadan bir şey yapmıyor. Durum net.
Neyse kero 6 temmuz gelsin de konusuruz yine. İnsallah dedigin gibidir.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Oğuz Aydın için yeni ve son teklifi; 5 milyon Euro bonservis + 750 bin Euro bonus. Şu an Oğuz Aydın için en yüksek teklif Galatasaray'dan."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt