Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz ne zaman zengin kulüp olacağız yeter artık be. Yok ortasaha sağ beki belirler yok bek transferi orta saha bütçesini bu ne ya. Zanyolo gibi riskli adama çat diye 15m çıkartmayı biliyorlar hiç ihtiyaç yokken hemde şimdi kritik mevkilere adam lazım bütçe yok muhabbeti.

biz ne zaman zengin kulüp olacağız yeter artık be. Yok ortasaha sağ beki belirler yok bek transferi orta saha bütçesini bu ne ya. Zanyolo gibi riskli adama çat diye 15m çıkartmayı biliyorlar hiç ihtiyaç yokken hemde şimdi kritik mevkilere adam lazım bütçe yok muhabbeti.
Zaniolo 5+15 zorunlu olarak giderse transfer hızlanır bence.

Oynamiyormus o yuzden begenilmiyor :asd:

F/p olarak bissakadan bile uygun olabilir bize
AWB daha iyi oyuncu da birine €15-20m bonservis €3-4m maaş vereceksin öbürüne bir yıllık €5-6m maliyet yapıp keyfine göre bakıp alacaksın orta sahaya harcanacak bir kamyon para kalacak bütçede

Düşünülecek bir tarafı yok. Mukiele'nin hamstring sorunu nüksederse almazsın AWB'nin sakatlık sorunu çıkarsa elinde patlar, risk de daha az yani

gercekler elbet ortaya cıkar

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ömer Tümay: "Transferlere ciddi paralar harcadık. Mutlaka menajerler marifetiyle oldu. Aldığımız adamlar kim? Kendi kulüplerinden dışlanmış, kadro şansı olmayan kişileri biz transfer ediyoruz ve o kulüpleri yenmeye gidiyoruz Avrupa'ya..

Bu kisim dogru evt.

Yaya Toure yazacaktım ama çok bambaşka bir şeydi o ya
O daha ofansif. Yaya piyasaya sol kanat olarak çıktı Monaco’da, Pep bir anda ön libero yaptı, ŞL finalinde stoper oynattı hatta. City döneminde tekrar kendini buldu daha ofansif orta saha rolünde.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ömer Tümay: "Transferlere ciddi paralar harcadık. Mutlaka menajerler marifetiyle oldu. Aldığımız adamlar kim? Kendi kulüplerinden dışlanmış, kadro şansı olmayan kişileri biz transfer ediyoruz ve o kulüpleri yenmeye gidiyoruz Avrupa'ya..

Bu kisim dogru evt.
bi si ver bakim

Benim hayalleri süsleyen transfer listem şu şekilde olurdu:
1. Antoine Griezmann
2. Aaron Wan-Bissaka
3. Scott McTominay
4. Yasin Özcan
5. Oğuz Aydın
6. Uğur Yıldız

Muslera/Güvenç

Wan-Bissaka/Ayhan/Yıldız
Sánchez/Bayram/Baltacı
Bardakcı/Özcan
Köhn/Karataş

Torreira/Kutlu
McTominay/Demirbay/E. Aydın

Zaniolo/Ziyech/Akgün
Griezmann/Mertens
Yılmaz/Zaha/O. Aydın

Icardi/Batshuayi

Yabancı sınırı 14 kalacak ise bir de yabancı genç 8 numara transferi yapılır veya Dubois kalır. 12'ye düşecekse Zaha gider.
Hojberg bu kadronun neresinde?

Bu kisim dogru evt.
Normal bir durum.

O daha ofansif. Yaya piyasaya sol kanat olarak çıktı Monaco’da, Pep bir anda ön libero yaptı, ŞL finalinde stoper oynattı hatta. City döneminde tekrar kendini buldu daha ofansif orta saha rolünde.
aşırı bayılıyordum ben ona. hem uzun hem boyuna göre fena tekniği vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt