Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.264
- 32.024
- 2.318
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LAAAAN hayır
Zaniolo 5+15 zorunlu olarak giderse transfer hızlanır bence.biz ne zaman zengin kulüp olacağız yeter artık be. Yok ortasaha sağ beki belirler yok bek transferi orta saha bütçesini bu ne ya. Zanyolo gibi riskli adama çat diye 15m çıkartmayı biliyorlar hiç ihtiyaç yokken hemde şimdi kritik mevkilere adam lazım bütçe yok muhabbeti.
AWB daha iyi oyuncu da birine €15-20m bonservis €3-4m maaş vereceksin öbürüne bir yıllık €5-6m maliyet yapıp keyfine göre bakıp alacaksın orta sahaya harcanacak bir kamyon para kalacak bütçedeOynamiyormus o yuzden begenilmiyor
F/p olarak bissakadan bile uygun olabilir bize
Bu sorunun cevabı her denklemdeBize
Essien mi
Lassana Diarra mı
Claude Makélelé mi lazım?
senin yaşadoğın italya ya koimlaz ali mi
Yaya Toure yazacaktım ama çok bambaşka bir şeydi o yaBu sorunun cevabı her denklemde
Essiendir
büyükbaba paradoksu gibi düşün.Ne demek bek ortasahayi
Ortasaha beki belirliyor
Aynı menejerden olması şart mı
Nedir bu neye göre
gercekler elbet ortaya cıkar
O daha ofansif. Yaya piyasaya sol kanat olarak çıktı Monaco’da, Pep bir anda ön libero yaptı, ŞL finalinde stoper oynattı hatta. City döneminde tekrar kendini buldu daha ofansif orta saha rolünde.Yaya Toure yazacaktım ama çok bambaşka bir şeydi o ya
bi si ver bakimGalatasaray Divan Kurulu Üyesi Ömer Tümay: "Transferlere ciddi paralar harcadık. Mutlaka menajerler marifetiyle oldu. Aldığımız adamlar kim? Kendi kulüplerinden dışlanmış, kadro şansı olmayan kişileri biz transfer ediyoruz ve o kulüpleri yenmeye gidiyoruz Avrupa'ya..
Bu kisim dogru evt.
Hojberg bu kadronun neresinde?Benim hayalleri süsleyen transfer listem şu şekilde olurdu:
1. Antoine Griezmann
2. Aaron Wan-Bissaka
3. Scott McTominay
4. Yasin Özcan
5. Oğuz Aydın
6. Uğur Yıldız
Muslera/Güvenç
Wan-Bissaka/Ayhan/Yıldız
Sánchez/Bayram/Baltacı
Bardakcı/Özcan
Köhn/Karataş
Torreira/Kutlu
McTominay/Demirbay/E. Aydın
Zaniolo/Ziyech/Akgün
Griezmann/Mertens
Yılmaz/Zaha/O. Aydın
Icardi/Batshuayi
Yabancı sınırı 14 kalacak ise bir de yabancı genç 8 numara transferi yapılır veya Dubois kalır. 12'ye düşecekse Zaha gider.
Normal bir durum.Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ömer Tümay: "Transferlere ciddi paralar harcadık. Mutlaka menajerler marifetiyle oldu. Aldığımız adamlar kim? Kendi kulüplerinden dışlanmış, kadro şansı olmayan kişileri biz transfer ediyoruz ve o kulüpleri yenmeye gidiyoruz Avrupa'ya..
Bu kisim dogru evt.
aşırı bayılıyordum ben ona. hem uzun hem boyuna göre fena tekniği vardı.O daha ofansif. Yaya piyasaya sol kanat olarak çıktı Monaco’da, Pep bir anda ön libero yaptı, ŞL finalinde stoper oynattı hatta. City döneminde tekrar kendini buldu daha ofansif orta saha rolünde.
Yok mu ulan EMRE BELOZOGLU gibi bir topcu