- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
Transfersaraylı oldugunu yeni ögrendimGsmize yakışan transferler ile tekrar canlanacağız ağabey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfersaraylı oldugunu yeni ögrendimGsmize yakışan transferler ile tekrar canlanacağız ağabey
Aynen havaalanında yüzü 2 karıştı , ama yinede Alan ve kulübüne teşeççur etmiştikendi de dayak yemis olabilir
Onurum güzel R diGsmize yakışan transferler ile tekrar canlanacağız ağabey
HamdolsunTransfersaraylı oldugunu yeni ögrendim
Bizim vites topuzumuzda sadece R harfi vardır AzizimOnurum güzel R di![]()
Talisça gelirse bira guplayak mıZannımca Galatasaraya karşı oynamış birini transfer ederiz
Hocam haklısın sonradan geçen sene yerli sayılıyordu
Yazıklar olsunHamdolsun
Bizim vites topuzumuzda sadece R harfi vardır Azizim
bu sene stoper almasak daha iyi olur.Transferin son günlerinde Acerbi ya da bu profilde bir stoper alacağımızı düşünüyorum.
Akıllı adamsın km sayacı oynamaması 2. Elde her zaman kazandırırHamdolsun
Bizim vites topuzumuzda sadece R harfi vardır Azizim
Benim için değişen bir şey olmaz gökhanımTalisça gelirse bira guplayak mı
Eminin önünü kesemeyiz AzizimTransferin son günlerinde Acerbi ya da bu profilde bir stoper alacağımızı düşünüyorum.
Muradım bence Nelsson ile vedalaşacağız gibi geliyor. Okan Hoca hiçbir şeyi unutmuyor ama telaşla karar da vermiyor. Bu özelliği çok kıymetli. Bence Zaha da Nelsson da bir şekilde gönderilecek.bu sene stoper almasak daha iyi olur.
Sünnet olmuştur Gökenim o kadar da değilEminin önünü kesemeyiz Azizim
yav rakibin en iyi golcüsünü transfer sezonu başlamadan aldıkYa biraz mantikli düsünün
Transfer yapmayacak olsak Batshuayi alir miydik sizce? Gercekten ACELESI olan tek transfer Bats'di cünkü febede uzatmasi muhtemeldi. Burdan bile anlasiliyor nelerin olacagi.
Ben halen su noktadayim. Oturmus bir iskeletimiz var ve 2-3 nokta atisi bu takimi cok farkli bir seviyeye tasir.
Kaç paraya anlaştınYa biraz mantikli düsünün
Transfer yapmayacak olsak Batshuayi alir miydik sizce? Gercekten ACELESI olan tek transfer Bats'di cünkü febede uzatmasi muhtemeldi. Burdan bile anlasiliyor nelerin olacagi.
Ben halen su noktadayim. Oturmus bir iskeletimiz var ve 2-3 nokta atisi bu takimi cok farkli bir seviyeye tasir.