Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inna sabirin çekiyorgörüntülerde kero var mı bavaşım.
yine bir köşede küstüm show mu çekiyor yoksa
Yaw yeter herkes gey mi bu forumda yaLiboşummm![]()
Kardeşim diyetisyen desteği ile süreci ilerletiyorsun dimi ?Üstad diyetteyken günde 2 veya 1 öğün yiyorum
hemen diyeti bırakdiet yapan gay mi
kanka diet ile ilgili sohbeti önümde patates kızartması,fıstık ve bira ile okuyorumhemen diyeti bırak
mukieleyi bir kere izlemiştim bir leipzig maçında sonradan girmişti oyuna rakibin sağ tarafı otobana çevirmişti çok beğenmiştim defansif yönü nasıl tam bilmiyorum ama eboue etkisi yaratacak bir transfer olabilirYakup Çınar: "Mukiele konusunu sorduğumuzda Galatasaray'dan 'Yok' diyorlar. Galatasaray'ın bir girişimi yok."
Icardi zaten zayıf onun kilolu gibi görüşmesinin sebebi yediği iğneler.bu icardi zayıflamış mı filtre filan mı yapıyor kral
herşeye bi cevabı var
Zayıflamıştır kral. Sevenlerini üzmez obu icardi zayıflamış mı filtre filan mı yapıyor kral
Haberlere göre bu hojbergi Beşiktaş'a fenere menajerler önermiş ama adam turkiyeye gelmek istemiyormuş gelmek istemeyen adamı menajer neden öneriyor anlamış değilim ya haberler yalan yada Türkiye istemediği yalanHojlberg, Bentacur ve McTominay ile zaman kaybetmeye gerek yok ücüde türkiyeye gelmez imkansiz transfeler
Lamine Camara iddiası Erinç'lerin daha mantıklı. En azından bonservisini alabiliriz.çükuwuemkaaa