Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krejci gerçekten müthiş bir oyuncu, Şubat ayında eşleştiğimizde Barış Alper ile bu kadar bire bir boğuşabilen sadece Krejci yi gördüm demiştim Gürcistan maçında izledim o maçta da çok iyiydi. Baktım sezonu 11 gol 7 asist ile tamamlamış bir stoper Sadece 8 mil.€ bonservis karşılığında Girona ya transfer oluyor

Orta sahada Kaan bu kadar iyi bir alternatif olmuşken oraya alacağımız adamın çok daha meziyetli olması lazım. İnsallah Kaanı orta saha rotasyonuna ekleyerek yapıyodur bizim transfer komitesi planı

22 teklif var diyolardı şampiyona öncesi bence gelir 30 civarı teklifler.

Teklif yok hiçbir oyuncumuza resmi olarak,sadece kereme geldi onuda reddettik 8 milyon civarıydı.
İlk teklifler düşük oluyor genelde zaten 22-23 gelirse masaya otururuz belki.

yav ne okayı.. seviye atlatacak oyuncu istiyoruz zaten seviyemiz belli..

Kaan'ı tamamen orta saha ve sağ bek rotasyonuna ekleyip Emin'i stoper rotasyonunda tutalım derim. Çok iyi bir yerli havuzumuz var. Kaan, Abdülkerim, Emin, Berkan, Demirbay, Yunus, Barış, Kerem gayet iyi bir rotasyon. Çok ekstra bir teklif olmadığı sürece hepsi kalsa çok iyi olurdu.

Ekli dosyalar

• 20240130_213212.gif
    20240130_213212.gif
    1,9 MB · Görüntüleme: 26
Kaan'ı tamamen orta saha ve sağ bek rotasyonuna ekleyip Emin'i stoper rotasyonunda tutalım derim. Çok iyi bir yerli havuzumuz var. Kaan, Abdülkerim, Emin, Berkan, Demirbay, Yunus, Barış, Kerem gayet iyi bir rotasyon. Çok ekstra bir teklif olmadığı sürece hepsi kalsa çok iyi olurdu.

Yerli diye saçmalamamak lazım 8 net yerli var zaten 12 yabancıyla 20 adam ediyor…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt