Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.317
- 58.482
- 3.383
bu dediklerin olmadan da ettik zatenZaha önümüzdeki sezon lige damga vuracak cidden bak sadece zaha ve ziyech full konsantre olsun birtane 8 numara gelsin bu ligi domine ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu dediklerin olmadan da ettik zatenZaha önümüzdeki sezon lige damga vuracak cidden bak sadece zaha ve ziyech full konsantre olsun birtane 8 numara gelsin bu ligi domine ederiz
Bilmiyorum TFF işini. Lisans şeysi olabilir çünkü 2027 yazan sözleşmenin başlangıç tarihi 2026 yani diğer sözleşmenin bitiş tarihi.Ekli dosyayı görüntüle 249878
Geçen sene sonunda da yerli oyunculara bir iyileştirme yapılmıştı dönem harici sözleşme yenileme o olsa gerek ama altındaki satırda sözleşme bitiş tarihi 2026 olmuş tekrar orasını anlamadım. Nisanda uzatılan sözleşmeler de tffye bildirilmemiş henüz Musleranınki vs de işlenmemiş çünkü.
Her sene ismi bizimle yazılırdı.Vallahi ismi bizimle yazılmaktan emekli oldu.Ama gelmediNiye gelmedin zamanında
sen onu bile yapamıyorsunAnca konuşurlar hocam
Tamamsen onu bile yapamıyorsun
Üslup da budursen onu bile yapamıyorsun
Yok la ben korkuyorum sadece formsuzluk sakatlık o bu şu olur buralari göremez diyeLan oglum para cebine mi giriyor
Devre arasi 30-35 aldin da naptin bankalar birliginden cikicaz diye sıktı durdu herif para nerde belli degil
Ben Oguz'un kalitesini biraktim baskanin "Oguz'u bana birakin" demesine takildim. Muhtemelen elinde Efecan Karaca ile geri dönecek.Oğuz Aydın’a bok atmak lüzumsuz.
Emre Akbaba örneği veriliyor, Akbaba’dan sonra bile onun gibi topçu çıkmadı ligde, o sakatlıklar olmasa muazzam bir bitiriciydi, normaldi o bedele alınması.
Berkan da öyle, muazzam bir sezon geçirmişti ee iyi de bir rotasyon oyuncusu.
Oğuz ikisinin arasında bir potansiyele sahip, beğenilmese de Akbaba farklı şeyler vaat ediyordu fizik kalitesi zayıf olsa da tam bir game changer idi.
5in üzerine karşıyım ama kati suretle alınmalı alınabiliyorsa.
normalde hak verirdim ama barış'ın böyle bir düşüş yaşaması hiç olası görünmüyor yaYok la ben korkuyorum sadece formsuzluk sakatlık o bu şu olur buralari göremez diye
Yönetimden beklentim yok, hiç bir iş yapmadıklarını da tek tek açıkladım zaten ama eylüle kadar sessiz kalacağım.Ben Oguz'un kalitesini biraktim baskanin "Oguz'u bana birakin" demesine takildim. Muhtemelen elinde Efecan Karaca ile geri dönecek.
Alamayiz Oguzu bence.
Yok la ben korkuyorum sadece formsuzluk sakatlık o bu şu olur buralari göremez diye