- 21 Ocak 2010
- 72.591
- 51.053
- 5.003
adam dusunce sakatlanmis zatenbentancur sakatlıktan sonra çok bi düşüş yaşadı mı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam dusunce sakatlanmis zatenbentancur sakatlıktan sonra çok bi düşüş yaşadı mı acaba
iyi olmaz, üzücü olur epeycene.Samardzic Fener e
Fred bize
Mou ile Fred in antrenman tartışmasını görür gibi oldum.Ne alaka diyen cikmamis henuz
o adam çok fena sakatlındı diye hatırlıyorum sankiBreivik gibi bir isim vardi ne oldu o iş.
Ikisi de pisman olmus ki zararina geri gondermisler. Bu bile yeterince delilRoma 20 yaşındayken 18.5a alıp kiralayıp 13e geri satmış, Marsilya 21e alıp 15e geri satmış,
Burda konuştuk şimdi akşama gitmez kolpası düşer![]()
iyi olmaz, üzücü olur epeycene.
Fred sakatlık soru işareti artı trasnfer ile para kazanamayacağın adam.
samardzic hiç fena adam değil.
fredin orda takılıp trip atarak para kazanması daha müthiş işteMou ile Fred in antrenman tartışmasını görür gibi oldum.
Sana sicaklik vurmus olabilir.Mou ile Fred in antrenman tartışmasını görür gibi oldum.
Adana çok sıcak.Sana sicaklik vurmus olabilir.
Belli.Adana çok sıcak.
araları iyi değilmiş sanırım dimi manudaMou ile Fred in antrenman tartışmasını görür gibi oldum.
Torreira'nın transfer geçmişinden çok farklı değil , Arsenal 28e alıp 1 milyona oraya buraya kiralayıp 6ya bize bıraktılar Flamengo ufak takım değil lider şuan zaten , bence bize uyardı bu eleman ama maliyeti yüksektirIkisi de pisman olmus ki zararina geri gondermisler. Bu bile yeterince delil
Bizim alacagimiz eleman Avrupa'da oynayan biri olacaktir. Isimler ortalikta dolasiyor bakalim kimi alacaklar.
Son senesi olan adam max 10-12ye bırakmaları lazım.
Serin olanlar kalsınHala transfer mi kovaliyonuz? Cikin hava alin, gidin sahile serinleyin biraz
Kulubu 18 cekmis isteyen kuluplere deniyor haberlerde. Bencede fazla cunku dedigin gibi 1 sene kontrati kalmis ama tok satici oynuyorlar demek. 12 milyona birakirlar mi bilemem ama alirmiyiz ya da listemizde var mi ondan da haberim yok.Son senesi olan adam max 10-12ye bırakmaları lazım.
Alabileceğimizi de sanmıyorum müko topçu.
Smith rowe 2 senedir düzgün forma şansı bulamıyor zorlasa bizimkiler keşke şu an alabileceğimiz en iyi 10 o bence en kötü kiralıkSon senesi olan adam max 10-12ye bırakmaları lazım.
Alabileceğimizi de sanmıyorum müko topçu.