Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar FM24 oynuyor ve oradan transfer yapiyor gercekte.

Zaha Sarıyer’de antrenman yapıyormuş. İngiltere’de değil burada olması bile burayı benimsediğini ve bu sene başarılı olmak, savaşmak için bir motivasyona sahip olduğunu gösterir.
Gitmek gibi bir niyeti yok, inşallah bu sene bize eski Zaha’yı izletir.

yabancı sayısı 12de kalırsa zahanıza yer yok arklarım

aynı mevkide oynayıp 6da biri kadar maaş alan barışın çeyreği kadar topçu olmaması da bir etken tabi

Gece yarısı Barış'ı satmışsınız forumda...

Zaniolo, Tete, Zaha, Oliveira, Kerem, Morutan, Cicaldau vs vs. satılmadan elimizdeki en iyi adamı satmak da neyin nesi? Paraya ihtiyacımız olmayacak bu transfer döneminde. Bu paralarla Oğuz Aydın gibi potansiyelleri transfer edip, BAY'in yerli alternetiflerini oluşturduktan sonra 2025 yazında satmak daha mantıklı olur. Kendisinin de sorun edeceğini düşünmüyorum.
Oguz aydina da oyuncu değil derler. Barışa dedikleri gibi. Bu tarz transferler yapılmalı meblağ uygun olması dahilinde

Zaha bu sezon hayvan gibi iyi oynayacak. Buraya yazıyorum haksız çıkarsam bulup rezil ederseniz beni. Geçtiğimiz sezon da da formsuz haliyle istatistik olarak gayet iyi bir yerdeydi.
Bende dönem bitti biteli aynını diyorum bu yorumun altınada imzamı bırakıyorum

Herşeye okey de ; oyuna girdiğinde kendi kendisiyle kavgasını, sürekli top kaybını,arkadaşlarıyla olan iletişimsizliğini ne yapacağız. Hepsi düzelecek mi ? ben asla sanmıyorum .Umarım sen haklı çıkarsın ama kalmayabilir de.
Hepsi bağlantılı aslında ve tamamen basari var temelinde. İnsan bir yerde başarılı olduğunu hissettikce aidiyet duygusu artar. Ben fit ve güçlü şekilde iyi bir sezon girişi yaparsa bahsettiğin tüm sorunların hızlı şekilde çözüleceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt