Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Korkarım yetkiyi alamazlarsa hem Kerem hem Barış'ı satarlar. Okan Buruk ile de papaz olurlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arayı açmamızı istemiyorlar. Erden Timur'u boşuna yemedilerAdmin,sence neden olmuyor.Cebe mi atıyorlar parayı yoksa bilmediğimiz giderler mi var.
Yönetmeyi bilmiyor çünkü. Bakkal gibi yönetirsen paranın nereye gittiğini anlamazsın. Boeyden gelen bonservisi maaş ödemesine harcıyor yerine adam almıyorStad full, forma satışları iyi, ürün satışları iyi, dijitalden kazanıyorsun, nasıl para olmuyor anlayamıyorum.
yetki işini bağlamak için organizasyon yapmış 1 gün önce, cidden merak ediyorum yetki verilmezse ne yapacağını.
Baranım geçen sene Şampiyonlar Ligi vs yok Old Trafford zaferi Bayern maçındaki mücadele derken kendi kendimizi manipüle ettik fakat bu sene de Avrupa da 0 a 0 elde var 0 olursa yönetimi geçtim Okan Hoca da tartışılmaya başlar.Sacha Boey’den gelen 30 milyon euro harcatmadın beksiz elemeye çıktık Avrupa’ya mal oldu. İki senedir Avrupa, şampiyonluk ve satış gelirleri ortada sen ne anlatıyorsun? Bu bölgeler 6 aydır belli hani şöyle çalışma yaptık yok kampa yetişiyor diye haber salıyordun?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonlugun 40. Günu kutlanacakkis bugün! Asddkjkklljkl! Yarin da 41. Gün mü kutlanacak?
ulan bide bu herif için para flan ödersek dursun u su sekil kovalariz
Şu açıklamayı her gördüğümde Falcao’nun 2 maç ile maaşını çıkarması geliyor aklımaOrtalama bi beke vermezsin ama senin oyununa fark edecek beke verirsin. Çok basit bi şekilde şöyle düşünelim CL liginde 2 maç kazansan adam zaten tüm yıl bedava oynamış oluyor gelen primle.
Galatasarayı tam anlamıyla 2010 sonrası takip eden benim rahatlıkYıllarca transfersiz yaşadık 2000-2010 arası, 3 kuruş gelirimiz vardı Marek Heinz gelince büyük topçu aldık diye seviniyorduk.
Bugün 7 milyar gelir elde etmişiz, döviz bazında zirvelerdeyiz ama yine olmuyor.
Takımın total maaş bütçesi de 40-45 m euro fazla değil.
GS başkanını Galatasaray Genel Kurul Üyeleri seçer. Kötü başkandır veya iyidir ama GS başkanına atanmış diyemezsin bu o başkana değil direk Galatasaray'a hakarettir. Bir de siyaset şampiyon yaptı deyin tam olsun. Özbek'e hakaret edeceğim diye Galatasaray'a hakaret ediyorsunuz artık.O yetkiyi almak için herşeyi yapıyor ama zamanının birazını gs için vermiyor.Siyaset tarafından atanmış başkandır gözümde.