Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler bütün Top class forvetlerden ret yemiş. Muhtemelen el nesyri gibi 7/10 bir adam alacaklar. Bizim ligi geçtim avrupanın en iyi 4-5 forvet rotasyonundan birine sahip olabiliriz. Şl şampiyonu real bile 34lük Joseluyla oynuyodu geçen sene. O konuda baya şanslıyız. Aynı üstünlüğü orta sahada da sağlayabilirsek kafamız rahat lige gireriz.

Şikeciler bütün Top class forvetlerden ret yemiş. Muhtemelen el nesyri gibi 7/10 bir adam alacaklar. Bizim ligi geçtim avrupanın en iyi 4-5 forvet rotasyonundan birine sahip olabiliriz. Şl şampiyonu real bile 34lük Joseluyla oynuyodu geçen sene. O konuda baya şanslıyız. Aynı üstünlüğü orta sahada da sağlayabilirsek kafamız rahat lige gireriz.
daha bu rotasyona halil dervişoğlu girecek

Orta saha ve savunmaya ciddi iyileştirmeler yapılmadan istenen seviyeye çıkmamız imkansız.

Geçen sene daha pahalıydı, yükselteme kendisini bu sene ayrıca ihtiyacımız olan adam değil, ofansif bir adam.

Ben de Fofana’yı geçen sene 5 m euroya alırdık diyeyim nasıl olsa bir önemi yok.
Orta sahaya daha defansif bir adam aradığımız söyleniyor. Biz taraftar olarak kendimize göre şöyle olsa böyle olsa diyoruz ama kulüpte beklentiler farklı olabiliyor. Mesela Rafa’yı şahsen istemiyordum o fiyatlara, ama karşı taraf alınca bir şekilde bizim taraftarda panik havası oluşuyor.

Kale: Muslera-Günay
Stoper : Nelson-Davinson-Abdül-Emin
6 numara: Torreira-Berkan-Kaan
Kanatlar: Barış,Kerem(giderse Oğuz),Zaha,Ziyech
Forvet: İcardi-Batsuayi

Bu mevkiler tamamdır şu an için. Geriye bekleri,8 numarayı ve kontenjanda yer açılırsa 10 numarayı toparlamak kalıyor. Kadro planlaması olarak baya şanslıyız aslında ya. Erden Timur sonrası bocalayacaklarından eminim ama kaşla göz arasında Batsuayi'yi çözebilmeleri de umutlandırıyor beni bekleyip görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt