Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler bütün Top class forvetlerden ret yemiş. Muhtemelen el nesyri gibi 7/10 bir adam alacaklar. Bizim ligi geçtim avrupanın en iyi 4-5 forvet rotasyonundan birine sahip olabiliriz. Şl şampiyonu real bile 34lük Joseluyla oynuyodu geçen sene. O konuda baya şanslıyız. Aynı üstünlüğü orta sahada da sağlayabilirsek kafamız rahat lige gireriz.
El Nesyri'nin neyini begenmiyorsun merak ettim

Kusursuz bir atletizm ve hava hakimiyetinin yanında çok ciddi istikrar problemi var onda.
Superlig gibi hava savunmasi yerlerde olan takimlarla dolu bi yerde cok teknik olmana gerek yok. Dzeko bile ölü haliyle bir kac kafa gplu atti (malum faul gol dahil). Bizim attigimiz kafa gollerini saymiyorum bile. Bence is yapar. Kapanan rakipleri acamadigin zaman sisirdigin her topta rahat tehlike yaratabilir. Heriflerin tek derdi lig sampiyonlugu olduguna gore buna da yillik 4-5 saymaktan kacinmazlar bence. Umarim gelmez.

GQ3RSyKWYAAipTO

mukiele kiralık

opsiyonlu h.o

Kiralık vereceğini sanmıyorum Psg'nin bonservisi ile vermek isteyecektir ama 8+ bonusa biter belki. Bisakka'ya profil olarak benzeyen bir oyuncu olarak kalmış aklımda sakatlık sorunu falan yoksa iyi olur ama maaşı yüksek diye biliyorum 3 milyondan aşağı olmaz herhalde maaşı.

mukiele stoperde oynayabiliyor. keşke olsa awb'den sonra ismi çıkan oyunculardan defansif özellikleri olarak en iyisi

Mukiele normalde zor bir transfer ama PSG nin kadro planlaması önemli; Hakimi' yi yedeklemek için genç bir oyuncu düşünüyorlarsa ve bir aday tespit etmişlerse kendisini gönderebilirler. Oluşacak toplam maliyet çok yüksek olmazsa transfer edilmesini isterim.

Çok istediğim Bissaka işi olmayacak gibi; bonservis karı elde edilme imkanı olmayan bir sağbek için konuşulan 13-15 milyon bonservis ve 3+ maaş GS kulübünün mali imkanları ölçeğinde çok fazla.

Assignon, Kumbedi gibi risklere girilmesini istemem. Bissaka, Mukiele, Mazroui gibi garanti denebilecek adamlar maliyet nedeniyle alınamayacaksa, onların bir tık altında, ne vereceği belli başka biri bulunmalı...

Haluk'ların dediği gibi zaniolo ya 17 veren var da hala zorluyorsak gereksiz. Vermek lazım artık. Topçu kalmak istese neyse de o da kalmak istemiyor.

Reisin kazandığı savaş yok duyum işinde ama insan inanmak istiyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Vallahi bu saatten sonra indirim bindirim paraya kıyılıp,cazibe kullanılıp Hojberg getirilecek.Bu sefer olsun inşallah artık yaa. Umarım yarın Danimarkanın son maçı olur ve tezelden hojberg gelir.Ve umalımki 10 transfer sonra açıklanmasın ,Bats dan bile erken açıklansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt