Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.176
- 101.383
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Konyaogluna inandın mi reis ben inandım sahsenAlkolik bilbaoya inanasım geldi
Bir kenyalıya inandığımız gün öldüğümüz gündür kuzenMehmet Konyaogluna inandın mi reis ben inandım sahsen
Twitterdaki anon hesaplar yarışa girdi biz biliyorduk diye. Hepsine daha önceden mesaj gitmiş göya ama yazmamışlar
Uygur Türkleri ne alaka99Coufal felan alınmamalı bize 31 yaşında son dönemecteki adamlar gelmemeli.Kalite ile alakalı değil performansı düşer maddi getirisi olmaz 2 sene sonra bastonla Uygurlarız.
umarım işçi ve emekçi sigarası olan samsun içiyorsundurTransfersizlikten sigarayı günde 5 pakete çıkarttım
Ne olacaksa olsun gözüm
Ne olacaksa olsun
Devre arası önermiştim burda, hemen kolpası çıkıyor
Samiyen Haber takip ediyor bu hesabı.
Bu mümkün değil Barış Alper'in sözleşme 2027'de bitiyor. 2026'da seçim var o zaman Özbek artık başkan olmaz herhalde artık daha genç isimler gelmeye başlar.1 Gün Chelsea yetkilileri İstanbul'a gelmişler ve Fb'den Ferdi'yi 20 milyon euroya almışlar daha sonrasında ise Barış Alper Yılmaz'ı da almak istemişler ama Dursun başkan onun için paha biçilmez deyince haklısınız deyip geri İngiltere'ye dönmüşler.Daha sonrasında ise Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi bittiğinde bonservissiz 1 şekilde kadroya katmışlar![]()
8 asist yapmış 37 maçtasağ bek stoper göüküyor ayrıca ferreci ismi var faydalı olur böyle isimli adamlar
SallamaaaaaaaAldığım son dakika bilgilerine göre Oğuz Aydın haftaya Galatasaray'da ( kaynak : akrabaları )
Bonservisi taş çatlasa 2M olur gibi konuşuyor 2.lig izleyen x kullanıcıları.paul jolyyyyyyyyyy