Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bugün gene adam 2 saat otların içinden video atmış.

gördüğüm kadarıyla giriş kısmına betonlar atıldı bugün - araç maraç daha düzgün görüntü diye..

çevre duvarda daha ışıklandırma yok - demiri yok (atla geç yani) onu geçtim sahasında daha çizgisi yok kalesi yok...
Kemerburgaz'da sadece görüntü verileceği gerçeği:

joly kim yav

fransa 2. liginden 24 yaşında topçu mu alacağız siyahi bile değil

23 yaşında boey'i 30 milyona sattık biz bu arkadaştan olsa olurmuş şimdiye

Hem sosyal medyada hemde burada transfer konusunda gereğinden fazla eleştiri ve panik görüyorum, Takıma nokta takviyeler gerektiği konusunda kesinlikle hemfikrim ama yani son 2 yıldaki sezon başlangıçlarına göre çok daha hazır ve güçlü bir kadromuz var. Elbette kadrodaki oyuncuların durumlarının değerlendirilmesi ve kadro planlamasının bu doğrultuda ilerlemesi gerekiyor. Zaten kadronun temel olarak 3 veya 4 eksiği varken bu hamlelerin aceleyle ve yanlış şekilde yapılmasını kimse istemez bence. Elbette bu takviyeler ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur ama biraz sabır gösterilmesi lazım.

Son düzenleme:
Roland Sallai - Oyuncu profili 23/24

Kemerburgaz'da sadece görüntü verileceği gerçeği:

asdasdsd.png

yanlış anlaşılmasın 5 güne idman var burda...150M + kadrosu olan takım idamn yapacak...

topu vurunca dağlara gidenleri toplamak için altyapıdaki çocuklar görevlendirilir heralde...

okan hocanın ofiste konteyner sanırım...

Kırımızı olan zavazingo pompa - beton dökmete

"Kemrerburgazda açacağız ve orda kalacağız" he...

Çer çöp sağ bek isimleri çıkmaya başladı ne ayak?
başkanın verdiği aura bu işte hocam.

dün bitmeye yakın bissaka bugün uçurum maliyet
dün goretzkalar hojbjergler , bugün "sonra hallederiz by teknik ekip"

söylemler böyle.

ama Kemerburgaz %100 hazır..

5 güne orayı hazır eden full kapasite tesis diye basını davet eden 50 tane florya yapar o çalışma şekliyle . (imkanı yok yani)

İlk transfer hayırlı olsun. Bu transfer sezonu bitmeden Arabistan'a gidecektir diye düşünüyorum. Ziyech bu maaşa buralarda kalmak istemeyecektir.

bedavaya ziyechhhhhhhhhhhhhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt