Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan savunması zayıf duruyor bu da pozisyon bilgisiyle direkt ilintili.
yaş 21 daha yav - alabilmişsek bu profile uygun bonservise - çok iyi iş olur.

yani bissakaya 13 14 çekiliyorsa
assignon 8-10 deniyorsa

bu adamı 10-12 bandıysa - direkt doğrusu bu olabilir açıkçası.

tahminimce bissaka için man utd ağız kokusu çekeceğimze assignona onu vereceğimze assignonun önündekini alalım gibi gitmişiz ...

rennesde isim önemli değil ne alırsan fiyat 10 gibi mi gitmiştir nedir anlamadım ama...
Assignon’un sözleşmesi 2027’ye kadar; Doue’nin 2025’e. Onlarda mantık son senesi kalan adamdan para kazanmak

Ben sahsen fazla umitlenmeyin derim, Rennes sozlesme yenileme teklifi yapmasina ragmen Roma aklini celmeye calisiyor diye haberler var. Cift haneli bonservis bedelinden bahsediliyor. Yani eger gercekten biz aliyorsak sasiririm sahsen.
Dedelere inananlar... Yabancı basından bir haber bile yok

Rodop söylediyse inanmam
Rodop genelde gelecek olanlardan habersiz olurdu, uzun zaman sonra ilk defa bu şekilde net bilgi veriyor, çoğu zaman olumsuz konuşur olmaz der, listedekileri sürekli sıralar dururdu, kafasına göre ihtimal biçerdi, bu kadar net konuşmaya pek gtü yemezdi, demekki sağlam bilgi aldı

Fildişili ama doğum yeri Fransa
👍👍👍

Due analizi güvenilir bir herif
IMG_20240628_214317.webp

Assignon’un sözleşmesi 2027’ye kadar; Doue’nin 2025’e. Onlarda mantık son senesi kalan adamdan para kazanmak
tmm işte - adamlar en kötü assignon var - onu 1nolu bek yaparız demiştir.

herifler için usursuz ortam..ikiside talibi olan bek - ikiside 10+ getirebilir

ikisinide ligde 11 yapar onlar .. rahat kafa.

Ben sahsen fazla umitlenmeyin derim, Rennes sozlesme yenileme teklifi yapmasina ragmen Roma aklini celmeye calisiyor diye haberler var. Cift haneli bonservis bedelinden bahsediliyor. Yani eger gercekten biz aliyorsak sasiririm sahsen.
Çift haneli biz de verebiliriz zaten 2 tane transfer yapacağız maaşı da düşük olur bu elemanın

Romanın 7m teklif ettiği haberi var ren forumunda

Ayrıca çocuk savummacı birisiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt