Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.624
- 9.918
- 2.068
Biz boey transferinden %? Verdik bunlara?
Boey transferinde rennes de masadaydı pay olarak söz almış olabiliriz. Bu sağ bek doğru olabilir gerçekten de. %20 den fazla değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toplam izlenmede youtube da fena kazanıyorsun..Hesaplamalarıma göre haluklar 4.5 senede ytdan 60m tl civarı para kazanmış
Niye böyle bir şeyi hesapladım ben de bilmiyorum
2 gün yoklarHalukların yayın yok mu bugün?
Bu transfer olursa da büyük bir ihtimal sonraki transferden pay olur...Boey transferinde rennes de masadaydı pay olarak söz almış olabiliriz. Bu sağ bek doğru olabilir gerçekten de. %20 den fazla değildir
Evet aynı şekilde devam eder. Win winBu transfer olursa da büyük bir ihtimal sonraki transferden pay olur...
Yuh be o kadar para var mi yutup isindeHesaplamalarıma göre haluklar 4.5 senede ytdan 60m tl civarı para kazanmış
Niye böyle bir şeyi hesapladım ben de bilmiyorum
Bir eleman zaten her yayında 10.000 TL gömüyor en az bunlara...toplam izlenmede youtube da fena kazanıyorsun..
hele hele 100k ve üstüne geliyorsa of ki ne of.
60 M falan sanmıyorum ama net iyi kazanıyorlardır.
o fake hesapta olabilir kendi kontrollerine - ya da tanıdıklarıda olabilir..Bir eleman zaten her yayında 10.000 TL gömüyor en az bunlara...
Olabilir...o fake hesapta olabilir kendi kontrollerine - ya da tanıdıklarıda olabilir..
milleti superchate teşvik kafasında iş.
kendileri veriyordur parayı o adama - adamda her yayın gömüyordur.
çok klasik Twitch taktiği
Hocam eline ağzına sağlık uzun uzun açıklamışsınız ama biz de videodan adam değerlendirme yapmamayı öğreneli yıllar oldu. Bu mesajı yazma gereği duymamın sebebi bir arkadaşımızın gene aynı videolar üstünden oyuncuyu haketmediği şekilde gömmüş olmasıydı.Videoyu dikkatle izledim. Öyle paket ettiği falan yok. Bir kere video sadece olumlu anları almış bir video. Tam maç performansları değil, hataları veya olumsuz aksiyonları gösterilmemiş ve geniş alanda birebir yakalandığı pozisyonları hiç kolaja koymamışlar bile, eğer öyle de kazandığı toplar çok olsaydı koyarlardı, demek ki pek sık yapabildiği bir şey değil. Videodakiler rakibin dar alanda veya hız/depar yerine teknik çalım denedikleri anlar, ya da sırtı dönük aldıkları anlar. O açıdan sert ve iyi baskı yapıyor, vücut pozisyonu iyi, kolay çalım yemiyor ama geniş alanda yakalandığı zaman ne olacağını gösteren pozisyon nerdeyse hiç yok. Yani kastım arkasında 30m varken birebir yakalandığında, o siyahi fizikli hızlı adamlar karşısına birebir alıp topu vurup dümdüz yanından gitmeye çalıştığında geçirmediğine dair kanıt görmedim ben. Üstelik bunlar Ligue 2 pırpırları, biz CL seviyesinde kanatlara karşı oynatmak üzere alıyoruz.
O videoda o dediğim duruma dair fikir verebilecek 2-3 pozisyon var, hepsinde hızlı rakiplerin hız olarak avantaj sağladığı çok net görünüyor. Geride olmalarına rağmen topu vurup gittiklerinde ilk avantajı alıp öne geçiyorlar ama sonra bir şekilde durmaya/dönmeye falan çalışırlarken topu Joly aldığı için videoya aldıkları 2-3 örnek. Örneğin 2:47'de adam geride olmasına rağmen ve çok da geniş alan olmamasına rağmen atıp geçiyor yanından ve avantajı alıyor, sonra devam etmek varken aptalca penaltı almaya çalışıyor ve tabi hakem vermeyince Joly'nin lehine bitmiş pozisyon, onlar da klibe almış amar orada daha üst düzey ve akıllı bir kanat olsa geçmişti rahat. Benzer 1-2 tane daha vardı, dakikasını bulamadım ayak üstü ama hızlı adamlar basıp gidebilir yanından bu açıkça belli oluyor. O yüzden daha rakip topu kontrol etmeden veya en azından hızını alamadan ilk topta basmaya çalışıyor, bu olumsuz değil olumlu özellik ama zaafını da komple sıfırlayan bir durum değil.
Bence videoları kritik bir bakış açısıyla izlemiyorsunuz. Klibe neleri almışlar, neleri almamışlar, koşu hızı nasıl görünüyor, rakipler nasıl rakipler, top kazandığı pozisyonların ortak özelliği ne, zaafı olabileceği X tipi bir pozisyondan kaç tane koyabilmişler klibe vs... Bunları irdelemeden sadece videoyu dümdüz izlerseniz yanılırsınız...