Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery’yi de Fransa’da çıkış yapan genç oyuncu seçildiği yıl getirmiştik.
Doue de bu yıl çıkış yakalayan genç bir oyuncu. Daha fazla göze batmadan getirebilirsek büyük başarı.

Doue (Rennes)
Emirhan (Torino)
Oğuz (Alanya)
Fofana (Monaco)
Batshuayi (Free)
Rıdvan (Rangers)

Bence hem şimdiyi hem geleceği kurtarırız.

Üzerine de bir fırsat 10 numarası

doue besiktas salca olmadan almak lazim bu kadar iyiyse

Hocam eline ağzına sağlık uzun uzun açıklamışsınız ama biz de videodan adam değerlendirme yapmamayı öğreneli yıllar oldu. Bu mesajı yazma gereği duymamın sebebi bir arkadaşımızın gene aynı videolar üstünden oyuncuyu haketmediği şekilde gömmüş olmasıydı.

Diğer arkadaş kim bilmiyorum ama benim niyetim gömmek değildi. Ben elimden geldiğince videodan anlaşıldığı kadarıyla sınırlı olarak objektif artı-eksi yönlerini yazmaya çalıştım, ki aslında bence olumlu yönleri ağır basıyor oyuncunun ama bize uyar mı, sistemde kullanabilir miyiz emin olamadım. Bir de genç değilmiş çok, ben daha 21 falan sanmıştım izlerken...

Diğer arkadaş kim bilmiyorum ama benim niyetim gömmek değildi. Ben elimden geldiğince videodan anlaşıldığı kadarıyla sınırlı olarak objektif artı-eksi yönlerini yazmaya çalıştım, ki aslında bence olumlu yönleri ağır basıyor oyuncunun ama bize uyar mı, sistemde kullanabilir miyiz emin olamadım. Bir de genç değilmiş çok, ben daha 21 falan sanmıştım izlerken...
doue için yorumun?

Biraz yüksek bonservis, düşük maaş, potansiyeli yüksek genç yatırımlık oyuncu. En azından sağ bekte profil bu olmalı.

Doue doğru isim bizi gibi kulüplerin harcı belli sağ beke 10m bonservis 3 4 m maaş veremeyiz. Yüksek bonservis verilecekse maaş düşük olmalı ikisi bir arada olmaz.

Yabancı sınırı 14 olacaksa joly denilen elamanıda çekip dubois denen kağnıyı şutlamak lazım joly iki bek mevkisinide oynuyormuş

edit: yanlış anlaşılma.

Alacağımız her futbolcunun senin gibi iş ahlakına sahip olması dileğiyle

1719606393825.webp

Haluklar’dan Doue haberine pek rağbet yok. Yayın bile açmaya tenezzül etmediler bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt