Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sozlukte duaye icin su yazilmis

"
büyük bir çıkışın ardından bize düşmesini garipseyince rennes forumlarına bakındım taraftar gözünde ne seviyede acaba diye.

öncelikle aidiyet duygusu olmadığı için kızgınlar, çünkü sözleşme yenilemeyi reddetmiş. ek olarak da performansında da bir düşüş söz konusu ki, 6 ay önce psg'de olmasını hayal ettikleri bir oyuncu için şimdi roma'nın yaptığı 7 milyonluk bir teklifini konuşuyor olmayı garipsiyorlar. sanırım bu yüzden de son zamanlarda yerine stoper olan saidu oynatılmış.

özellik olarak da top taşıma konusunda epey kabiliyetli ve spesifik hücum yetenekleri olduğundan, fakat kolektif futboldan da bi okadar uzak olduğundan hemfikirler. ilk sezonunu oynayan toy bir oyuncu olduğunun da farkındalar. savunmada ise dalgınlıkları olan, fiziğine oranla da agresiflik ve savunma yetisinin zayıf kaldığını düşünüyorlar."
kolpa

sağ beke 3.5 4 maaş veremeyiz

aynı bonservise gelseler bile maliyetleri arasında 2 kat fark olacak

scout ekibine de güveniyorum boey, barış, kerem, nelsson, hatta mohammed. hepsi tutacak diye bir şey yok.

oyuncu da boş oyuncu değil belli ki ilgilenen takımlar ortada

Bizim scout ekibi son yıllarda cidden iyi iş çıkarıyor.

Saydıklarına ek; Marcao, bizde tam çıkış yapamasa da Telles, yüksek bonservisle almamıza ve sakatlık yaşamasına rağmen yanılmıyorsam ufak da olsa kar edebildiğimiz Bruma, uzunca süre faydalandığımız Linnes, tam satacakken sakatlanmasa %99 karla satacağımız Luyindama...

Bir de scout ekibinin çok böyle aşırı bilinmezken bulduğu, ilgilendiğimiz, alamadığımız ama sonradan kariyerleri hayli hızla yükselen adamlar da vardı... Şimdi isim gelmedi aklıma...

Ben de Afrika Kupasında şüphelendim.. Madem bu kadar iyi monacodaki sağ bekle bizim aurier oynadı bu çocuk niye oynamamış dedim.. Tabi o dönem sakatlık vs varsa birşey diyemem
Bu seneye kadar A takım seviyesinde pek maçı yok diyedir. Aralık sonrası ya da kupa ve Avrupa’da şans bulmuş daha çok.

Assignonun bize gelme muhabbeti varken devre arası bu çocuk onu kesmemis miydi ? İlginç bir durum aurier malının olduğu takımda rahatlıkla oynaması gerekir alt yaş olabilir de saçma değil mi böyle potansiyelli çocuğu oralarda çar cur etmek tabi gerçekten potansiyelliyse şahsen ben hiç izlemedim
cocuga mobbing yapıyorlar
guela kılıcsoy

Assignonun bize gelme muhabbeti varken devre arası bu çocuk onu kesmemis miydi ? İlginç bir durum aurier malının olduğu takımda rahatlıkla oynaması gerekir alt yaş olabilir de saçma değil mi böyle potansiyelli çocuğu oralarda çar cur etmek tabi gerçekten potansiyelliyse şahsen ben hiç izlemedim
Assignonun gideceği belliydi demekki , sonuçta a takımla birkaç maça çıkan oyuncuyu hemen A milli kadroya almazlar Messi değilse

Ben de Afrika Kupasında şüphelendim.. Madem bu kadar iyi monacodaki sağ bekle bizim aurier oynadı bu çocuk niye oynamamış dedim.. Tabi o dönem sakatlık vs varsa birşey diyemem
Dübüa Fransa milli takımında oynamışken Boey götünü yırtmasına rağmen alınmadı. İyi sağ bek alameti der alır kaçarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt