Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış basında çıkan çoğu haber mourinho yüzünden,fb el khabi falan alir,cenk tosunu fa istiyorlarmış

Di Mariayi bizim forma altında görmek istemişimdir hep üst seviye kaldığı için geçen seneye kadar yolu düşmezdi zaten buralara .. Underrated bir isim olduğunu düşünüyorum çok büyük bir yetenekti ve gittiği her takımda büyük katkı sağladı ..
Bizde bu role uyan mertens ve yaşı o kadar olmasa da ziyech var ..bjk alırsa iyi sogusler bunları 31 yaşındaki rafa 10 imza parası 6 maaş alıyor

Due yi izledim tüm aksiyonları hücum yönünde savunması zayıf hücumu iyi köhn vol 2
Savunması iyi mazroui olmadı bisaka gelmeli.

Assignonun gideceği belliydi demekki , sonuçta a takımla birkaç maça çıkan oyuncuyu hemen A milli kadroya almazlar Messi değilse

A takımla sınırlı maça çıkan adam için de bizim böyle heyecanlanmamiz normal değil yaw aslında konuyu buraya getirmeye çalışıyorum .. Makul bir bedelle olur umarım .. Herkesin bir boey olmasını bekleyemeyiz

Di Mariayi bizim forma altında görmek istemişimdir hep üst seviye kaldığı için geçen seneye kadar yolu düşmezdi zaten buralara .. Underrated bir isim olduğunu düşünüyorum çok büyük bir yetenekti ve gittiği her takımda büyük katkı sağladı ..
Bizde bu role uyan mertens ve yaşı o kadar olmasa da ziyech var ..bjk alırsa iyi sogusler bunları 31 yaşındaki rafa 10 imza parası 6 maaş alıyor
Çok iyi oyuncu çok iyi profesyonel. Benfica'da baya iyiydi bence ne zaman izlesem. Tek negatif yanı ortada oynamayı sevmiyor oynarken hep sağ kanada kayıyor ama o sürat ve çeviklik yok tabii artık bünyede. Yine de Süper Lig'de acayip fark yaratır

di maria topçu oğlu topçudur

trye de gelmiş en iyi en yetenekli topçu olur.

Bjk ile oynayacağımız süper kupa maçı çok önemli. Bizim kemik bir kadromuzun olması önemli avantaj.

A takımla sınırlı maça çıkan adam için de bizim böyle heyecanlanmamiz normal değil yaw aslında konuyu buraya getirmeye çalışıyorum .. Makul bir bedelle olur umarım .. Herkesin bir boey olmasını bekleyemeyiz
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Fransa ve Rennes olunca coşuyor millet , bizim Ali Turapı ver gözü kapalı oynatır Rennes , adamların işi oyuncu pişirmek Bertuga bile 28 maçta şans verdiler , bide kaleci vardı Doğan onada şans veriyorlar , yani her oynattığı genç Boey Camavinga olacak diye bir şart yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt