Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimnastik kulübü 2030’a kadar toparlanmaz diyordum son yaptığı transferlerden sonra bir 10 yıl daha ekliyorum

Boey de rennes alt yapisindan olmasina ragmen kiralik yolladilar takim da tutmadilar mesela

Farkli bir lige transfer oluyor oyuncular ve seviye atlamasi gerekiyor

Böyle olunca da potansiyel ortaya cikiyor eger oyuncunun de gelisim hedefi varsa tabiki

Ben doue’yi hic izlemedim ama rennes alt yapisi cok iyi bir referans bunu boey’de gördük

Maasi da düsük olursa cok iyi olur bir sonraki satisi icin

Saol rdas nasik telaffuz edildigini ogrenmis olsuk

" gila duye " diye okunuyormus.

F81D4B7B-860C-45FE-BC7D-8EB450969175.webp

bu arada mesaj kutusunun üstündeki tüm butonlar disabled gorunuyor. ilgilenelim.

Tweet özelinde konuşursam

O gün heyecanı yaratan oyunculardan çok Erden Timur faktörüydü bugünse Dursun Özbek'in daha önce yaptıkları teminatı olduğu için insanlarda 1 gram istek kalmaması normal çünkü güvenilmez bir insan hiçbir zaman o güveni kazanamaz.

Riva süreci
Florya projesinin yine benzer süreç işlemesi
Bankalar Birliği anlaşmasından kaç defa tarih belirtmesine rağmen çıkamaması
Erden Timur'un uzaklaştırılması
2015'de kardeşini sokup 3 senelik başarısızlıklar zinciri tetiklemesi
Basketbolda Can Topsakal'ı kimse istememesine rağmen tekrar kendi yetkisiyle getirmesi
Sözde Kemerburgaz'da geçen sezon olmamız gerekirken bu sezon bile daha yetişmemesi
Daha sayamadıklarımız

Bu kişi başkanken insanların hevesinin olmaması gayet normal tüm sinerjiyi yok ettiler şampiyonluk sonrası Erden Timur ayrılığının açıklamasından sonra bile ister istemez buruk geçti öyle bir insanı kaybettik.

Son düzenleme:
Bu doue puma'nin reklam yuzuymus mankenlik yapmış puma adına bugün basın toplantısında sormuşlardı transferlerde yardımcı olacak mısınız diye bu transferle alakalı olabilir. Bana ilk mantıksız gelmişti soru ne alaka diye akşamına transfer haberi çıktı.

Wilf'in TS maçı çok iyiydi ya. O maçtan sonra kesik yemeyi zordur gerçekten kabul etmek.

Wilf'in TS maçı çok iyiydi ya. O maçtan sonra kesik yemeyi zordur gerçekten kabul etmek.
Hep bu söyleniyor da o maçta santrfor oynadı; İcardi' yi mi kesseydi hoca?

Kendisine haksızlık edildiğini düşünen adam, süre aldığı ilk maçtan itibaren hırsından ciğerini patlatır; Dazet beyefendide hiç öyle bir şey gördünüz mü?..

Eskiden forumun en eğlenceli yeri olan transfer nöbetinde bjk ve fb transfer dedikoduları daha çok konuşuluyor, bu zevkimizi de yedi basiretsiz adamlar. 2.5 yıldır 8 alamayan başkan ve yöneticileri bi düşün yakamızdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt