Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Zanioloda sonraki satış payı kesinlikle konulmalı İtalya liginde tekrar transfer olur büyüklerden birine ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten mal biri,ailesi oglu tomasso ile de ilgilenmemis pek.oyle bi cocuk böyle bi salaktan nasil çıkmış anlamadimBize zirlayacagina atalantaya zirlasin. Adamlar sadece kiralamak istiyorlarsa oraya gitmenin kendisi açısından bir anlami yok, seneye gene ayni sorunları yaşayacak. Kafası basmıyor herhalde. Daha istekli olan fioya git kurtul.
Hatipoğlu sakatligi var dedi o geçince katılacakmis güyaŞu anki gidişata göre Zaniolo 3 Temmuz'da Galatasaray kampına katılacak.
Kaya Temel: "Hakim Ziyech'e 10 milyon Euro ve üzeri teklif gelmesi halinde Galatasaray izin verecek. 10 milyon Euro altında olduğu sürece Ziyech devam edecek. Gelen teklifler şu ana kadar yetersiz görüldü."
Etme bulma dünyası dur bakalimŞu anki gidişata göre Zaniolo 3 Temmuz'da Galatasaray kampına katılacak.
Zorunlu opsiyonu kabul etmiyorlar iş orada tıkanıyor16 + kolay 4 m bonus isteyip vedalaşın abi bu ne böyle çocukmusun birader
5M veren varsa paket yaparim.Kaya Temel: "Hakim Ziyech'e 10 milyon Euro ve üzeri teklif gelmesi halinde Galatasaray izin verecek. 10 milyon Euro altında olduğu sürece Ziyech devam edecek. Gelen teklifler şu ana kadar yetersiz görüldü."
Deli misin5M veren varsa paket yaparim.
EvetDeli misin
reis bende takıldım oraya dernek ve kulübün toplamı galiba ben borç alacak farkı 150 m e diye biliyorum ama bilonçolara falan bakmak gerekBu herif bizim borca 19 milyar tl diyor doğru mu
Deli misin