Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.862
- 20.478
- 2.663
O artık Vasfi MarriedPremium uyeliklerini iptal ettirmiş vasfı gibi bir nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O artık Vasfi MarriedPremium uyeliklerini iptal ettirmiş vasfı gibi bir nöbet
hashtagden sonra diyorum hemen salmışlar ıvır zıvır haberleri hemen.Haluk demek dursun yalicek
kesin ...Tag etki yapmışmıdır
milletin tepkisi transferden ziyade bu kadar rekor gelir elde edilen zamanda çıkıp para yok para yok diye ağlamasıhashtagden sonra diyorum hemen salmışlar ıvır zıvır haberleri hemen.
Tagden sonra yönetim haberleri salmış gibi -- bct de son dakikalarım var reklamı falan.
halıuklar düğmelere basıyor
@Hasan Çam sence kim soru işareti şeklinde tipi olan futbolcu
işte o baskıdan kaçıyor hemen taraftarı farklı yere çekme kafasıda olabilir.milletin tepkisi transferden ziyade bu kadar rekor gelir elde edilen zamanda çıkıp para yok para yok diye ağlaması
üf soru işareti - hemen pro formasını alırım ilk günden.Doue ve Assignon’a teklif yapılacak haberi olabilir. Ciddi bir şey beklemiyorum tbh. Ya da isim vermeden bu hafta gelişmeler olacak tarzı kolpalar
SORU İŞARETİ GALATASARAY’DA
7 aydır sağbekin yok, 7 ayyy 7 ayyyy, ve butakım bu halde şampiyon oldu, yat kalk Erden Timurun ayaklarını öpmilletin tepkisi transferden ziyade bu kadar rekor gelir elde edilen zamanda çıkıp para yok para yok diye ağlaması
Bizde salağızya yiyecez, yalaya yalaya bitiremedilerHaluk demek dursun yalicek