- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Yabancı sınırı olmasa hem bisakka hem doueyi isterdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun u yiyen taraftar Haluk u ham yaparişte o baskıdan kaçıyor hemen taraftarı farklı yere çekme kafasıda olabilir.
10 numaraya ya eriksen ya da rennes den desire doue gelsin kıyın paraya
ayarlar o - ben gazeteciyim yönetimden aldığımı aktırıyorum der çıkar işin içinden sahte gaz vereceklerse.Dursun u yiyen taraftar Haluk u ham yapar
yönetimi savunma işine girerse işi biterayarlar o - ben gazeteciyim yönetimden aldığımı aktırıyorum der çıkar işin içinden sahte gaz vereceklerse.
hiç yapmıyor ki onu - trasnfer bu dinamik vs vs klasik muhabir takılıyor o durumda.yönetimi savunma işine girerse işi biter
Düşünüyo ne yazsam çizsem diyeBCT yayında kafayı tivitterdan kaldıramıyor
Vecino olayında yapar gibi olduhiç yapmıyor ki onu - trasnfer bu dinamik vs vs klasik muhabir takılıyor o durumda.
ali koçun her cümlesini eleştirirler mesela ama florya - kemerburgaz konusunda bugün timurlenk laf çakmasaydı gıkları çıkmıyordu.
ama o senaryonun sonunda okan hocanın istediği adam olduğu falanda konuşuldu yav - biraz fazla şiddetli tepkiydi oVecino olayında yapar gibi oldu
geçen yayında da taraftar çok tepki veriyor gibi bişiler demişi sankiama o senaryonun sonunda okan hocanın istediği adam olduğu falanda konuşuldu yav - biraz fazla şiddetli tepkiydi o