Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.342
- 72.920
- 5.188
Sergen bugünü işaret ediyordun hiçbir şey olmadı bisakkanın büyü yaptırdığı ortaya çıktı6 temmuzda çok haber duyarız kanımca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen bugünü işaret ediyordun hiçbir şey olmadı bisakkanın büyü yaptırdığı ortaya çıktı6 temmuzda çok haber duyarız kanımca
Ortasaha 2.kampa gelsin razıyım o kadar söylüyorum. Benim beklentim 15 ağustos civarı gelirSağ bek ilk kampa
Orta saha ikinci kampa
diyorlar, bu ne saçmalık Allah aşkına
Assignon olursa bir beklentim yok futboldanHaluk: doue ya da asignondan biri olacak
haluk yürekli: doue ve asignon olmaz ise plan yabancı sınırından dolayı bünyamin balcı olacak dursun özbek bana bırakın dedi bu transferi
Kusacamhaluk yürekli: doue ve asignon olmaz ise plan yabancı sınırından dolayı bünyamin balcı olacak dursun özbek bana bırakın dedi bu transferi
Furkan mağarada olduğu için bilmiyor. Bir gün ziyaretine gideceğim. Bakalım ne işler ceviriyor ordaResmi teklifler transferin son kısmında yapılır diye biliyorum yanlış değilse ahbert.
bende öyle bakıyorumDoue ile Assignon arasında ciddi anlamda oyun farkı var yine piyasaya göre hareket ettiğimizi gösteriyor.
çok mu seviyon hea dursun başganınıResmi teklifler transferin son kısmında yapılır diye biliyorum yanlış değilse ahbert.
Gelişme: Galatasaray’ın ilgisi oldu ama McTominay gelmek istemiyorEkli dosyayı görüntüle 250161 cok bekledik ama sonunda oldu
Dalga geçiyor halukhaluk yürekli: doue ve asignon olmaz ise plan yabancı sınırından dolayı bünyamin balcı olacak dursun özbek bana bırakın dedi bu transferi
Olmuyor ya dediğim herifin haritası boktan dedim sizeSergen bugünü işaret ediyordun hiçbir şey olmadı bisakkanın büyü yaptırdığı ortaya çıktı