Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir tivit gördüm ama gariptir diye paylaşmıyorum

inter kese açıyorumus BAY için yazıyordu.

çok rahatsız oldum

Yani inanmıyorum da tominayin buraya sıcak baktığına ama hadi velev ki doğru gidin bir düzgün iş yapın basın parayı uniteda.Ulan yok rekor gelir bilmem ne şampiyon da olduk şu taraftara yapın şunu gidin baba orta saha alın işte.

Burhan Can Terzi: “McTominay, Galatasaray’a çok sıcak baktığını yönetime söylemiş. Kulübümle anlaşabilirseniz, Türkiye’ye sıcağım demiş.”
İnandırıcı değil eğer doğruysa madem para basacağız orta sahaya bu arkadaşa basalım cuk diye oturur bize.

Burhan Can Terzi: “McTominay, Galatasaray’a çok sıcak baktığını yönetime söylemiş. Kulübümle anlaşabilirseniz, Türkiye’ye sıcağım demiş.”
ben ada doğmuş büyümüş - liginde de iyi camiada olan adamın ...bu cümleyi kurmadığına eminim nerdeyse

Assignon gelecekse malesef böyle biri gelmeli. Hojbjerg olmazsa Amrabat olmazsa Ndidi
Defansif birini almaya okeyim, bence Doue gibi iyi bir savunmacı gelse bile Torreira yanına alacağımız profil öncelikle savunması iyi olan biri olmalı. Fakat Höjbjerg ekstra pahalı olacak ve ne top taşıyacak ne kilit pas atacak ne de hücumda başka şekilde artı yazacak. Ayrıca yaşlandıkça ne olacağı meçhul, herif bir sezon sonra 30'unu devirmiş olacak

Di Marzio’ya gore Zaniolo icin beklentimiz kiralik bedeli ve zorunlu opsiyon ile birlikte toplam 19m euro. Muhtemelen beklenti 4m kiralik bedeli ve 15m zorunlu opsiyon. Fiorentina ile bugun gorusmeler yogun gecmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt