- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Yasin Öztekin > 10 zahaWilfred ZaHahahahahahaha![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Öztekin > 10 zahaWilfred ZaHahahahahahaha![]()
Gelsin benceMctominayyyyy
VAR’da ofsayttan dönebilir. Hemen sevinmeyelim.GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Murat durmaz sapığı nerdeyalan borcumuz mu var sana ihtiyar canlı yayından anlık yazıyorum
İnandırıcı değil eğer doğruysa madem para basacağız orta sahaya bu arkadaşa basalım cuk diye oturur bize.Burhan Can Terzi: “McTominay, Galatasaray’a çok sıcak baktığını yönetime söylemiş. Kulübümle anlaşabilirseniz, Türkiye’ye sıcağım demiş.”
43 milyonbir tivit gördüm ama gariptir diye paylaşmıyorum
inter kese açıyorumus BAY için yazıyordu.
çok rahatsız oldum
ben ada doğmuş büyümüş - liginde de iyi camiada olan adamın ...bu cümleyi kurmadığına eminim nerdeyseBurhan Can Terzi: “McTominay, Galatasaray’a çok sıcak baktığını yönetime söylemiş. Kulübümle anlaşabilirseniz, Türkiye’ye sıcağım demiş.”
Defansif birini almaya okeyim, bence Doue gibi iyi bir savunmacı gelse bile Torreira yanına alacağımız profil öncelikle savunması iyi olan biri olmalı. Fakat Höjbjerg ekstra pahalı olacak ve ne top taşıyacak ne kilit pas atacak ne de hücumda başka şekilde artı yazacak. Ayrıca yaşlandıkça ne olacağı meçhul, herif bir sezon sonra 30'unu devirmiş olacakAssignon gelecekse malesef böyle biri gelmeli. Hojbjerg olmazsa Amrabat olmazsa Ndidi
Yasin Öztekin > 10 zaha
Değil tabi yav ingilizler ve çevresi scotland , galler vs ordan çıkmayı çok istemeyen ve buraya da en az gelmek isteyenler oluyor genelde.İnandırıcı değil eğer doğruysa madem para basacağız orta sahaya bu arkadaşa basalım cuk diye oturur bize.
gönlüm el vermez43 milyon