Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe de orta saha baktığı için çoktan sulanmışlardır McTominay'e bence. Geçmişte Fred'le beraber oynayan bir oyuncu olduğu için mantıklı falan bulup, biz ne veriyorsak 2 katını falan verip alabilirler.

Bence transferin son gününe kadar bekleyelim bi fırsat çıkabilir

bu haber kolpa degıl mı?

300 bin mi

bunlar saymayı unutmus

Doue ve Tominay aynı anda olmaz.

Aşırı defansif olur. Torreira 8 fantezisi de kenara atılmalı.

Orada verimi düşer.

Assignon gelirse prototip olarak daha anlaşılır olur bu durumda ama Assignon’un ben seviye olarak yukarı gideceğine inanmıyorum bence maksimumu orta sıra Fransız takımları.

Bissaka ya da Mukiele de Doue’nin daha olmuşu denebilir. Bu isimlerin maliyeti de tabi yüksek olur.

Her iki durumda da Tominay fazla defansif kalır oraya daha iki yönlü biri şart. Ya da Mertens’ten daha çok Mertens olan ama yaşı daha genç biri şart öne.

O da 30 Milyoj Euro’dan başlıyor

Doue ve Tominay aynı anda olmaz.

Aşırı defansif olur. Torreira 8 fantezisi de kenara atılmalı.

Orada verimi düşer.

Assignon gelirse prototip olarak daha anlaşılır olur bu durumda ama Assignon’un ben seviye olarak yukarı gideceğine inanmıyorum bence maksimumu orta sıra Fransız takımları.

Bissaka ya da Mukiele de Doue’nin daha olmuşu denebilir. Bu isimlerin maliyeti de tabi yüksek olur.

Her iki durumda da Tominay fazla defansif kalır oraya daha iki yönlü biri şart. Ya da Mertens’ten daha çok Mertens olan ama yaşı daha genç biri şart öne.

O da 30 Milyoj Euro’dan başlıyor
Tominay'in defansif oyuncu olduğu da nereden çıktı. Ceza sahasında gezen bir orta saha adam. Havadan yerden gole çok yakın bir oyuncu. Hatta bize de attı gruplarda.

Muslera
Turap Davinson Nelsson Vincent
Torreira
Barış Berkan
Berk
Icardi Ada​

Tominay'in defansif oyuncu olduğu da nereden çıktı. Ceza sahasında gezen bir orta saha adam. Havadan yerden gole çok yakın bir oyuncu. Hatta bize de attı gruplarda.
Bu sene öyle ama geçtiğimiz yıllarda aynı goller yok. Melo da 13 gol attı ilk geldiğinde ama sonra toplasan 13 golü yoktur şu ana kadar.

Daha önce de izlediysen ve bu giriyor ceza sahasına hep diyorsan saygı duyarım tabi.

H. Yürekli Zaha’nın 23 milyonluk bir sözleşmesi olduğunu söylemişti. Ne kadarı sponsor ile karşılanıyor bilmiyorum. Ama 23’ü 3’e bölersen yıllık 7.67€ milyon yapıyor.

Bu sene öyle ama geçtiğimiz yıllarda aynı goller yok. Melo da 13 gol attı ilk geldiğinde ama sonra toplasan 13 golü yoktur şu ana kadar.

Daha önce de izlediysen ve bu giriyor ceza sahasına hep diyorsan saygı duyarım tabi.
Bu seneye özel bir durum değil genel olarak çok fazla ceza sahasında gezen bir oyuncu. Milli takımda da bir sürü gol attı, pozisyonlara girdi. Profil olarak tek yönlü bir oyuncu asla değil. 10 numara bile oynatıldı defalarca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt