Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki ne yaptığını anlayamadığım futbolculardan biri. Defansif olarak ortalama ofansif olarak sıfıra yakın bir adam.

Yedek otursun diye Zeki’ye ekstradan bonservis ve yüksek maaş vermeye gerek yok

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yangınla ilgili söylediklerine kısmen katılıyorum da Florya’yla ilgili söylediklerinde ve BB borcuyla ilgili söylediklerinde bence kendisi de yanlış biliyor. BB borcunun kapanmasıyla ilgili hiçbir zaman Florya’nın adı geçmemişti bu Yaz’a kadar. Yeni bahane bu oldu gibi.

Transferle ilgili aslında millet yine haksız değil, gidişat belli çünkü millet görüyor yönetimin başı boş davranışını. Yıldık artık sürekli ha o kampa gelecek ha bu kampa hikayelerinden. Hazır paran varken, oyuncuların fazla talibi de yokken 2 asıl mevkiyi halledeceksin uzatmadan. Ağustos’ta ŞL’ye gidememe riskini neredeyse sıfıra indirmek zorundasın. Geçen sene nerelerden geçtik de ne şanslarla gidebildik. Artık millet bunu yaşamak istemiyor.

Bir de asıl geçen sene de oldu bu en iyisi gelecek muhabbetleri, transferin son günü futbolu fiilen bırakmış hamburgerci malın tekine kaldık. Çoğumuz da ağladık burada sakın getirmeyin bu davarı diye. Bunu tekrar yaşamaya kimsenin tahammülü kalmadı.

Yangınla ilgili söylediklerine kısmen katılıyorum da Florya’yla ilgili söylediklerinde ve BB borcuyla ilgili söylediklerinde bence kendisi de yanlış biliyor. BB borcunun kapanmasıyla ilgili hiçbir zaman Florya’nın adı geçmemişti bu Yaz’a kadar. Yeni bahane bu oldu gibi.

Transferle ilgili aslında millet yine haksız değil, gidişat belli çünkü millet görüyor yönetimin başı boş davranışını. Yıldık artık sürekli ha o kampa gelecek ha bu kampa hikayelerinden. Hazır paran varken, oyuncuların fazla talibi de yokken 2 asıl mevkiyi halledeceksin uzatmadan. Ağustos’ta ŞL’ye gidememe riskini neredeyse sıfıra indirmek zorundasın. Geçen sene nerelerden geçtik de ne şanslarla gidebildik. Artık millet bunu yaşamak istemiyor.

Bir de asıl geçen sene de oldu bu en iyisi gelecek muhabbetleri, transferin son günü futbolu fiilen bırakmış hamburgerci malın tekine kaldık. Çoğumuz da ağladık burada sakın getirmeyin bu davarı diye. Bunu tekrar yaşamaya kimsenin tahammülü kalmadı.
millete verdiği cevaplara baksana bir de. Kendini üste gören bir tavır

Verdigi cevaplar doğru nesi üstten görme anlamadım? Kendisini ovmemis etmemiş adama da iletişimsizlik konusunda hak vermiş bu nasıl üstten görme oluyor üstad?
1719736315829.webp

Abi ben Höjbjerg transferine hiç sıcak değilim ya

Fb Bjk falan alsın istemem ama €10-12m bonservis €3-4m maaş verip 29 yaşındaki Höjbjerg'i almak çok ideal gelmiyor. Bazı açılardan tam aradığımız oyuncu ama bu paranın yaratacağı beklentinin altında ezilir bence

Katılıyorum..Hojbjerg tabiki kaliteli oyuncu.Fakat ağır bir oyuncu..Sanki her ilerleyem yaşda daha düşücek bir oyuncu gibi geliyor.Biz sistem takımı değiliz.Takım olarak doğru savunmayı hiçbir zaman yapamıyoruz.Rakibe çok boş alan veriyoruz.Bu yüzden bile hojbjerg çok ağır basamıyor top çalamıyor diye çok eleştiren olur.Ayrıca şunu netleştirelim bizim 6 numaramız torreiradır.8 falan oynamaz.

Sadece örnek veriyorum.tabiki alamayız.
10 numarasız Torreira-fofana-goretzka
Üçlüsünün çok defansif olduğunu söyleyebilirmiyiz.Bence hayır.goretzkada fofanada çok ciddi asist gol katkısı verir.
Ne olursa olsun tarz olarak bu orta saha üçlüsünü doğru kurmak gerekir.
Bizim başarımızdaki şifre bence burada saklı.
Kesinlikle güçlü bir orta saha kurmalıyız.
Diğer mevkilerdeki eksiklikleri genel oyunumuzdaki sorunları bu mevkiyi güçlü tutarak tolere edebiliriz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt