Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbden nefret eden topcuya kapimiz elbette aciktir

Zekiye falan gerek yok. Kağnı gibi herif hareket edemiyor

O kadar sağ bek şu bu dediler eğer zeki gelip başka birini almazlarsa fena söverim

Bu işin sonunda Sanchez i Torreira ya partner falan yapar içimizden çözdük demeyiz umarım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Batshuayi transferi az iş değil. İsmi geçen, beğenilen/beğenilmeyen oyuncuların da neredeyse tamamı zor ve olası maliyeti yüksek oyuncular ki çoğuna ilginin olduğu belli; keşke o kadar belli etmeselerdi ayrı konu.

Neredeyse kara propagandaya yeltenen kişilerin, en çok istedikleri oyuncu alınmış olsa bile bu defa maliyet üzerinden vurmak için tetikte beklediklerinden de neredeyse eminim, hadi yumuşatarak hissiyat diyelim. Sosyal medyada iş bariz goygoya dönüşmüş durumda; yönetim için ne kadar ağır laf edersem, o kadar beğeni kazanırım gibi bir şey. İyice boku çıktı işin...

Evet yönetimden ziyade Dursun özbek güven konusunda konusunda sıkıntı var.
Ama çok saçma bir şekilde yerin dibine sokma durumu mevcut.
Transfer işi gerçekten zor.
Bence mesela fofana gibi bir adam gelecekse ben ligin başlamasına bir hafta kala olsada razıyım.
Burada önemli olan eksiksiz bir dönem ve kaliteli oyuncu almak.

Şurası bir gerçek şu avrupa şampiyonasını izliyorumda bu futbolcuların piyasa değerleri inanılmaz şişirilmiş.Çoğu kesinlikle haketmiyor o paraları.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1,5 milyon kira, 4 milyon sartlara bagli zorunlu opsiyon. Mesela toplam 25-30 mac yaparsa (ilk 11 de olmasina gerek) opsiyonu cekmeliyiz. Roma belki kabul eder böyle teklifir.

Tek sorun bence maasi. Abdül, Kaan ve Baris acaba yeni sözlesmeleri sayesinde kac maas aliyordur? Kaan 35 milyon lira civari alsa, Baris ve Abdül ondan fazla aliyordur ve normalde 40 dan fazladir. Simdi rotasyona gelecek adama 70 civari vermek, bunlarin zoruna gitmez mi? Ben olsam hemen bir zam daha isterdim.

Zekiyi istemek için kafayı yemiş olmak gerekiyor. Fenerin yedek sağ bekinin yedeğini mi layık görüyosunuz. Kaan orda oynasın daha iyi

hemen güncel bir as yedek 11 yapayım canım çekti
as 11
Screenshot_20240630_115753_com.kokteyl.mackolik_edit_315191657100862.webp

yedek 11
Screenshot_20240630_120000_com.kokteyl.mackolik_edit_315178376557635.webp

Arkadas elinde dubua varken zeki nedir anlamiyorum genç scout bir adam al sağ beke boey gibi olur da zeki milli takımda mert muldur un yedeği oldu o kadar düştü adam gerek yok

bu herife ne dersiniz beleşe bırakır Piesci

Ulan gelirler de şöyle rekor kırdık böyle gelirleri artırdık diyorsunuz. Ona rağmen sineği sıkıp yağını çıkartma derdindesiniz. Ulan Dursun!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt