Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1134888-1682974639.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zeki hiç tuttuğum bir oyuncu değil; Ligue 1 şampiyonu olduğunda da aynı şeyi söylemiştim. Yine de yerli bekler arasında iyilerden biridir; mesela Umut Meraş gibi bir çuval da değildir, o kadar gömmeyelim derim.

Belli ki ciddi maliyetle yabancı bir sağbek alınacak, umarım beklentileri karşılayan biri olur.

Zeki bize transfer olacaksa, bizim Cicaldau' yu ordan oraya kiraladığımız gibi, Roma' nın kendisini kadro planına dahil etmemesi, kiralık da olsa göndermek istemesi gerekir. Bizim kadro planlamamızda Dubois için kontanjan kalmazsa düşünülür diye tahmin ediyorum.

Roma satıyorsa versin ucuza Zeki’yi, hem solu hem sağı yedekler. Müldür’ü de benzer kafalarla istemediniz adam mis gibi rotasyon oyuncusu oldu.
Hiç gerek yok. İki hazırlık maçında iyi oynarsa bek transferinden de vazgeçer yonetim. Kaan yedekler hem sağ beki hem orta sahayi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta bol keseden isimleri basarlar, teklif verilecek hikayeleri de bunun için zaten. Önüne gelene teklif verdi haberleri göreceğiz hafta boyunca.
Yetki kurulunda bakın çalışıyoruz çok iyi kadro kuracağız ama yetki verin bilinci işlenecek. Yetkiyi alırlarsa 2. kampa kadar da +1 adam geleceğini düşünmüyorum belki kampın sonuna belki.

Yetki verirlerse kulüp finansını bir an düşünmem. Talepkar transfer taraftarı olurum. Yetki verilmemeli

Nevzat Dindar Rennes 7 milyon istiyor diye haber girmiş. Yahu bu işi yapıyorsunuz bu işten para kazanıyorsunuz kardeşim az biraz okuyun gündemi bari takip edin araştırın yahu. Adamı Roma başta olmak üzere pekçok Avrupa kulübü istiyor diye haber çıktı. Daha 19 /20 yaşında adamı Fransa pazarından bu şekilde de ismi çıkmışken nasıl alacaksın 7 'ye. Salllayacaksan bari destekli salla pazarlıklar sürüyor falan yaz yani.

Sadece bu da değil, yorum yapanlar bu işten para kazananların çoğu böyle. Çekya maçında "Barış ikinci yarı sağa geçtikten sonra" diye yorum yapan yığınla adam gördüm. Halbuki Barış maçın başından sonuna kadar zaten sağ kanat oynadı. İzlediklerini de görmüyorlar yazık gerçekten.

İlk transferimizin resmi tarihi 27 Agu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt